A Mi Hazánk Mozgalom vagy a Momentum az értelmesebb párt?
61
Megkérdezték az "embereket", a parlamentben a VÁLASZTOTT KÉPVISELŐIKEN keresztül. Nem előre nem látható, hirtelen eseményekről való döntésről volt szó, már évtizedek óta folyt a közbeszéd róla.
Ott KELLETT más országokban KÖZVETLEN népszavazást tartani, ahol más a parlamenti rendszer.
Egyébként hasznos lenne ezeket az országokat sorbavenni, hogy konkrétan miért volt szükség a KÖZVETLEN népszavazásra. Tessék csak, tessék; tanulságos lenne.
És azt majd még meglátjuk, hogy mi lesz azzal a párizsi olimpiával, amit ilyen körülmények között kaptak meg a franciák.
A Mi Hazánk rákos fekély a nemzet testén!
A Momentumé a jövő, ép elmével nem lehet másra voksolni!
50,
kit érdekel, mit mond a Biblia? Igenis vannak olyan bűncselekmények, ahol a méltó (és nem utolsó sorban elég elrettentő) büntetés a tettes megölése.
Amíg nincs halálbüntetés, a bűnözőnek mindig ott lesz a remény, hogy valahogy megszökhet a börtönökből. 0-24 ráér ezen gondolkozni.
Az nem gond, amikor valakit tévesen ítélnek 20-25 évre? Hány ilyen itthoni esetről hallottál?
Kaletának is minimum 10 évet kellett volna ülnie.
A bibliát csak azért hoztam fel mert mint írtam általában keresztény jobboldaliak pártolják ezt az ötletet.
A halálbüntetés szerintem sem nagyon elrettentő. Főleg ha a komolyabb bűnözők gondolkodását nézzük. Ezeket az embereket általában pont nem érdekli meghalnak e vagy sem, mivel nincs családjuk, nincs akihez kötődnek stb Illetve általában elég rossz az életük így miért is ne követnék el az adott bűnt ha utána valószínű kivégzik őket ami a végét jelenti a rossz életüknek.
Ha valakit elítélnek tévesen x évre az igen, rossz viszont még mindig jobb mintha tévesen végeznének ki valakit. A két dolog nem összehasonlítható.
65
Csakhogy a parlamentben nem kétharmados volt a szavazás az olimpiáról.
Tényleg; nézz már utána, KI szavazott KONKRÉTAN ELLENE?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!