Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk Mozgalom vagy a...

A Mi Hazánk Mozgalom vagy a Momentum az értelmesebb párt?

Figyelt kérdés
Melyikre szavaznál előbb?

2021. jan. 22. 12:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/124 anonim ***** válasza:
2%

61

Megkérdezték az "embereket", a parlamentben a VÁLASZTOTT KÉPVISELŐIKEN keresztül. Nem előre nem látható, hirtelen eseményekről való döntésről volt szó, már évtizedek óta folyt a közbeszéd róla.

Ott KELLETT más országokban KÖZVETLEN népszavazást tartani, ahol más a parlamenti rendszer.

Egyébként hasznos lenne ezeket az országokat sorbavenni, hogy konkrétan miért volt szükség a KÖZVETLEN népszavazásra. Tessék csak, tessék; tanulságos lenne.

És azt majd még meglátjuk, hogy mi lesz azzal a párizsi olimpiával, amit ilyen körülmények között kaptak meg a franciák.

2021. jan. 22. 20:21
 62/124 anonim ***** válasza:
59%

A Mi Hazánk rákos fekély a nemzet testén!

A Momentumé a jövő, ép elmével nem lehet másra voksolni!

2021. jan. 22. 20:26
 63/124 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó, pont az ellenkezője az igazság!
2021. jan. 22. 20:29
 64/124 anonim ***** válasza:
85%
#62 Ez így is lenne de mivel nálunk 2/3-os Fidesz többség van úgy szinte minden parlamenti vita felesleges, mert azt szavaznak meg amit csak meg akarnak és nem feltétlenül a nép többségének az akarata szerint
2021. jan. 22. 21:10
 65/124 anonim ***** válasza:
30%

50,

kit érdekel, mit mond a Biblia? Igenis vannak olyan bűncselekmények, ahol a méltó (és nem utolsó sorban elég elrettentő) büntetés a tettes megölése.

Amíg nincs halálbüntetés, a bűnözőnek mindig ott lesz a remény, hogy valahogy megszökhet a börtönökből. 0-24 ráér ezen gondolkozni.

Az nem gond, amikor valakit tévesen ítélnek 20-25 évre? Hány ilyen itthoni esetről hallottál?

Kaletának is minimum 10 évet kellett volna ülnie.

2021. jan. 22. 21:21
 66/124 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem semmi elrettentő ereje nincsen a halálbüntetésnek. Inkább olyan nyomor börtönöket kéne teremteni, hogy aki oda kerül az soha többé ne akarjon vissza kerülni
2021. jan. 22. 21:25
 67/124 anonim ***** válasza:
31%
Helyette a programban szerepel a szibériai bérrabtartás. De tőlem aztán egy limai börtönbe is kerülhetnek.
2021. jan. 22. 21:33
 68/124 anonim ***** válasza:
94%

A bibliát csak azért hoztam fel mert mint írtam általában keresztény jobboldaliak pártolják ezt az ötletet.

A halálbüntetés szerintem sem nagyon elrettentő. Főleg ha a komolyabb bűnözők gondolkodását nézzük. Ezeket az embereket általában pont nem érdekli meghalnak e vagy sem, mivel nincs családjuk, nincs akihez kötődnek stb Illetve általában elég rossz az életük így miért is ne követnék el az adott bűnt ha utána valószínű kivégzik őket ami a végét jelenti a rossz életüknek.

Ha valakit elítélnek tévesen x évre az igen, rossz viszont még mindig jobb mintha tévesen végeznének ki valakit. A két dolog nem összehasonlítható.

2021. jan. 22. 21:59
 69/124 anonim ***** válasza:
16%

65

Csakhogy a parlamentben nem kétharmados volt a szavazás az olimpiáról.

Tényleg; nézz már utána, KI szavazott KONKRÉTAN ELLENE?

2021. jan. 22. 22:25
 70/124 anonim ***** válasza:
96%
Tudom kik , hogy szavaztak erről de általánoságban írtam amit írtam ,ha a Jobbik meg a Fodor nemmel szavaztak volna akkor is simán elfogadták volna ezt. Teljesen felesleges a vita a parlamentben amit a fidesz akar azt át tudja vinni ha akarja az ellenzék ha nem ez számtalan alkalommal bebizonyosodott már
2021. jan. 22. 22:39
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!