A Mi Hazánk Mozgalom vagy a Momentum az értelmesebb párt?
30
sokra mész vele, a hülyeség hülyeség marad, akkor is ha más mondja akkor is ha magadtól jutsz el addig.
x31!
Egyetértek!
NEKED más mondja.
NEKEM önálló gondolatom a hülyeség.
ÉN jobban érzem magam ettől. :)
TE,még az "érzéseidet" is sorvezetőből olvasod.
Köszönöm a válaszokat!
Várok még sok ilyen választ!
Ok.
A Mi Hazánk a HAZAFI,
A Momentum a LAZAfi.
Mind a kettő eben guba,
minek ide politika.
Mihazánk:
Negatívum: radikális, antiszemita, halálbüntetést vezetne be, szibériai munkatábort, kilépne az EUból, rendkívül homofób, visszaállítaná a sorkatonaságot, rasszista, a nőket kb szülőgépeknek nézi, eléggé gyűlölködő, nem látom hogy egy olyan országot akarna létrehozni ahol minden ember békében megél egymással.
Pozitívum: korrupcióellenes, elvileg zöld
Momentum:
Negatívum: kissé populista, sok kérdésben túloz, van még hova fejlődniük mivel van pár kínos elszólásuk
Pozitívum: fiatal központú, nem kirekesztő, európai gondolkodású de szoktak kampányolni határon túlon is, elvileg ők is zöldek, fejlődés mellett állnak, nem a múlton rágódnak ellenben a mihazánkkal
Legalábbis ezt én így látom, ha a két párt közül kéne választani akkor momentum, ha viszont az összes párt a választék akkor nem hinném hogy őket választanám de alapvetően a momentummal nincs sok problémám.
Ez zseniális!
"Soha nem dolgoztak, de az észt osztani tudják. Ha kormányra kerülnének, többet lopnának"
EZ,a FIDESZ!
1989-90...
Tökéletes analógia!
"halálbüntetést vezetne be, szibériai munkatábort, kilépne az EUból, visszaállítaná a sorkatonaságot"
Rossz helyre írtad.
"antiszemita, rasszista, a nőket kb szülőgépeknek nézi, eléggé gyűlölködő"
Ez meg egész egyszerűen nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!