Ha állítok valamit, ami hátrányosan érinti a baoldalt, és ezt politikusai vagy a hívei nem tudják érvekkel megcáfolni, akkor miért mindegyiknek az a válasza, hogy "de a jobboldal is ezt vagy azt csinálja" ?
Sőt fogadni mernék, hogy erre a kérdésre is ilyesmi lesz a válaszuk.
Továbbá, ezek után miért sírnak azon a balosok, hogy Orbán Viktor doktor miniszterelnök úr elintézi azonnali kérdések órájában a válaszokat pár szóban? Minek foglalkozna hülyékkel, akik egy óvodás vitakulturájával rendelkeznek?
19, 20
Pár órája már itt vergődtök egy egyszerű kérdésen. Miért viselkedik úgy a baloldal, ahogy azt a kérdésben leírtam? Erre jön válasznak uszkáló kula, linkkéregetés, majd hőbörgés és szektázás.
Ennyire futja, de tényleg?
Dehogy is!
"csak" azt kapod,amit egy baloldali kérdés alatti hozzászólásokban,a kormánytámogatók művelnek.
Kellemetlen mi?
22
Már miért lenne kellemetlen nekem, hogy annyira buták vagytok hogy a trollkodással és a válasz kikerülésével folyamatosan engem igazoltok és ez mindenkihez el is jut aki olvassa a kommenteket? :D Ezzel én csak jól járok, mert elérem amit akartam.
Fantasztikus éleslátásoddal nem is lehet vitázni.
Ha állítok valamit, ami hátrányosan érinti a kormányt, és ezt politikusai vagy a hívei nem tudják érvekkel megcáfolni,akkor elindul a kula, linkkéregetés, majd hőbörgés és szektázás.
Nyugodtan folytasd csak, most gyakorlatilag éppen azt csináltad, amit a kérdésben leírtam :D
2-0-ra vezetek és mindkét gólt te rúgtad saját magadnak.
.
STADION!
Legalább ebben legyen már igazad.
Ismételten:
Azt kapod,amit egy baloldali kérdés alatti hozzászólásokban,a kormánytámogatók művelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!