Ha állítok valamit, ami hátrányosan érinti a baoldalt, és ezt politikusai vagy a hívei nem tudják érvekkel megcáfolni, akkor miért mindegyiknek az a válasza, hogy "de a jobboldal is ezt vagy azt csinálja" ?
Sőt fogadni mernék, hogy erre a kérdésre is ilyesmi lesz a válaszuk.
Továbbá, ezek után miért sírnak azon a balosok, hogy Orbán Viktor doktor miniszterelnök úr elintézi azonnali kérdések órájában a válaszokat pár szóban? Minek foglalkozna hülyékkel, akik egy óvodás vitakulturájával rendelkeznek?
hát az is szekta, hogyha valaki csak azért ért egyet a kormánnyal, mert ők a kormány
de hogy baloldalit én még független gondolatot megfogalmazni nem láttam az fix
lásd czeglédy csabi botrány
azért egy ilyen egyértelmű ügyet...
Mekkora okos meglátásaid vannak!
BALoldalit nem láttál "független" gondolatot megfogalmazni.
Csodák csodája!
JOBBoldalit sem lehet látni "független" gondolatot fogalmazni.
FÜGGETLENT!
Az fogalmazza meg a független gondolatokat.
Sokat tanultunk ma is.
Ja?!?
BÁRKI aki ellenvéleményen van a kormánnyal szemben BALoldali/liberál/soros?
Ezt bizony a Fidesz hozta be a köztudatba.
Érdemi válaszom:
Boldog karácsonyt!
"BÁRKI aki ellenvéleményen van a kormánnyal szemben BALoldali/liberál/soros?"
ki van még ellenvéleményen a kormánnyal?
#14!
Köszönöm az igazolását a ténynek.
Gondolom "ösztönös" volt neked is a válaszod...
" Orbán Viktor doktor miniszterelnök úr elintézi azonnali kérdések órájában a válaszokat pár szóban? Minek foglalkozna hülyékkel, akik egy óvodás vitakulturájával rendelkeznek?"
Gondolom ha másik kormány lenne, és Orbán kérdését söpörnék le, akkor meg őrjöngenél, hogy meggyalázzák a parlamentet.
Én amelett vagyok, hogy a mindenkori miniszterelnök álljon ki kérdések elé rendszeresen, ahol pl. újságírók kérdezhetnek, és ne csak a sajátjai elé, ahogy az nyugati demokráciákban szokás. Akár Orbán a miniszterelnök, akár ellenzéki.
16
Ha Orbán odáig süllyedne, hogy így viselkedjen, mint a balosok, akkor nem érdekelne hogy mivel söprik le, mivel már rég nem szavaznék rá.
Orbán "süllyedne"?
A sz*r inkább úszik,NEM?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!