Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek, itt kit gúnyolt...

Szerintetek, itt kit gúnyolt a "karikatúrista", Müllert, vagy Jézust?

Figyelt kérdés

"A Fővárosi Törvényszék nem kíván döntést hozni a Müller Cecílliáról szóló karikatúra ügyében"

[link]

2021. jan. 21. 13:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt.
2021. jan. 21. 13:39
 2/17 anonim ***** válasza:
31%
Elsősorban Müllert, de amúgy rohadt jó. :D
2021. jan. 21. 13:46
 3/17 anonim ***** válasza:
2%

Meg is érdemlik mindketten, hogy kigúnyolják őket.

Csakis Gődény és Charles Darwin!!

2021. jan. 21. 13:48
 4/17 anonim ***** válasza:
76%

Müllert és azt, hogy minden elhunytnál keresnek valami alapbetegséget utólag, amire rá lehet fogni, hogy az elhunyt krónikus beteg volt.

Volt egy lyukas foga? Krónikus beteg! Mértek neki egyszer magas vérnyomást? Krónikus beteg! 25 fölött van a BMI-je("elhízott")? Krónikus beteg!...Ha nem találnak semmit sem? "nem ismert alapbetegség" Na ez utóbbin röhögök a legjobban.

2021. jan. 21. 13:56
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
Az Alfahír mindig ilyen kimérten szokott tudósítani vagy csak most nem tudják melyik oldalra húzza őket a szívük?
2021. jan. 21. 13:57
 6/17 anonim ***** válasza:
44%

"nem akadályozta a keresztény embereket a szabad vallásgyakorlásban"

ha én azt mondom, hogy dobrev klára egy büdösszájú csámpás ogre k*** az miért sérti a DK fanatikusokat?

cukorhegyit például

2021. jan. 21. 14:01
 7/17 A kérdező kommentje:

6-os!

Tőlem nevezheted repedtsarkúnak is! :)))

2021. jan. 21. 14:06
 8/17 molnarmarcell21 ***** válasza:
58%
Ez a kép Jézust vagy a kereszténységet semmilyen módon sem gúnyolta. Még Müllert sem. Ha igen, akkor valaki magyarázza el nekem, mert nem értem a poént.
2021. jan. 21. 14:12
 9/17 anonim ***** válasza:
60%

6: mondjad, ha akarod, de a politika nem szépségverseny, nem attól lesz valaki jó politikus, hogy modellkülseje van

Ha csak a külsejét tudod kritizálni, akkor ezek szerint nincsenek érveid a politikája ellen, mert akkor azt mondanád.

2021. jan. 21. 15:09
 10/17 anonim ***** válasza:
95%

Keresztényként nekem sértő, mert a feszület számomra nem egy embert ábrázol, akit ilyenformán kivégeztek, hanem sokkal többet jelent. Tudom, hogy a nem vallásos, profán gondolkodásban ezt nehéz megérteni, de ezeknek a képi ábrázolásoknak, de akár a zenében számunkra van egy látszólagos szint, és van egy mélyebb. Ha valaki Bibliát éget, akkor az nem a könyv és a papír, sőt továbbmegyek nem is feltétlenül a Bibliában szereplő történetek miatt fáj (ez az első szint), hanem azért mert számunkra a Bibliában Isten szól hozzánk. Muszlimoknál a Koránégetés hasonló: számunkra ezt maga Allah diktálta a Prófétának. Tehát van egy mélyebb szint.

Krisztus a kereszten: nekünk ez hitünk legmélyebb titka. Maga az ábrázolás túlmutat magán, rámutat valami többre, legalább is számunkra.

Én nem akarom a karikaturistát keresztényellenességgel vádolni, mert valószínűnek tartom, hogy az operatív törzset akarta kifigurázni, amihez szíve joga, csak rossz eszközt használt. Nyilván nem fogta fel, hogy a kereszténység számára ez sértő lesz.

2021. jan. 21. 16:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!