Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor oldják fel már végre, a...

Mikor oldják fel már végre, a kijárási tilalmat?

Figyelt kérdés

Erről senki sem nem beszél, mostanában.

Nektek mindegy, vagy inkább akadály?!

Feloldanátok?

2021. jan. 20. 22:13
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
18%
8 orás dolog szerintem hülyeség, mert akkor előbb tartják az összejöveteleket, de a többi korlátozás nagyon remélem, hogy fenn marad nyárig, hogy nehogy nyáron essünk bele egy hullámba. Szerintem most télen nem nagy cucc, úgyse nagyon mennénk semerre. Persze ha az átoltottság kellően nagyon, akkor legyen..
2021. jan. 21. 22:43
 32/54 anonim ***** válasza:
87%
Anyád marad fennt nyárig. Már rég kikellett volna nyitni az éttermeket,konditermeket.
2021. jan. 22. 00:26
 33/54 anonim ***** válasza:
11%
El kell menni komám 16 órát dolgozni, és akkor nem kell konditerem
2021. jan. 22. 01:31
 34/54 anonim ***** válasza:
100%
16 óra meló a gyártósoron testileg lelkileg leépít "komám". Nem egy ilyen embert láttam.
2021. jan. 22. 03:18
 35/54 anonim ***** válasza:
67%

EGÉSZSÉGTAGADÓK:

Az EGÉSZSÉGTAGADÓ tudatállapot a fővonalas média hír-termékeinek túlfogyasztása következményeként alakul ki. Az innen származó nagy mennyiségű, homogén jellegű ingerek rövid időn belül egyfajta gondolkodásmóddá transzformálódnak.

Az EGÉSZSÉGTAGADÓK olyan személyek, akik a fővonalas média hír-termékeinek túlfogyasztása okán egyfajta megváltozott tudatállapotba kerülve úgy vélik, hogy 2020 elejétől kezdve nem létezhet egészséges ember – avagy ennek az (egészséges) állapotnak a fenntartása legalábbis szinte lehetetlen.

Az EGÉSZSÉGTAGADÓK szerint mindenkit POTENCIÁLISAN FERTŐZÖTTNEK kell tekinteni. Meggyőződésük, hogy egy időben egyszerre MINDENKI és BÁRKI BETEG lehet, ezért kell például MINDENKINEK hordania az arcmaszkot. Még annak is, aki állítólag egészséges (így nincs mivel fertőznie), de ők úgy vélik, hogy az egészségesség sokkal inkább valamiféle összeesküvés-elmélet, semmint a valóság része. A magát egészségesnek tartó ember vagy hazudik, vagy nem tudja, hogy nem egészséges.

Az EGÉSZSÉGTAGADÓK áldozatok, mivel a világmédia hipochonderré tette őket.

Az EGÉSZSÉGTAGADÓ állapot eredményes gyógyítására még nem dolgoztak ki hatékony eljárást.

Óvakodjon attól, hogy EGÉSZSÉGTAGADÓVÁ váljék! Preventív megoldásként javasoljuk a fővonalas világmédia hír-termékeinek jelentősen korlátozott fogyasztását – azt is csak megfelelően kritikus szemléletmód mellett!

Az EGÉSZSÉGTAGADÁS spontán regeneráció révén nehezen múló állapot, egyetlen ismert kezelési módszere a fővonalas média információinak megvonása a pácienstől. A kúra időtartalma legalább 4-5 hét, ez idő alatt ajánlott kizárólag az úgynevezett alternatív (de még mértéktartó) hírforrások produktumait fogyasztani.

2021. jan. 22. 19:58
 36/54 anonim ***** válasza:
21%
Caps lockot nyomd már ki, spammeled itt a folyamatos nagybetűs szövegeket.
2021. jan. 22. 19:59
 37/54 anonim ***** válasza:
11%
Ja, biztosan akkor az eü-sök (orvosok, kutatók) is "egészségtagadók". Te meg az okos, és még véletlenül se te vagy a helikopter...
2021. jan. 22. 20:11
 38/54 anonim ***** válasza:
36%
#35 Ezek már menthetetlenek. Csak 3 dolgot tudunk tenni. Itt hisztizünk a neten, kimegyünk tüntetni a jogfosztások miatt, vagy kivárjuk amíg be nem oltatják a bégető nyájat.
2021. jan. 22. 22:36
 39/54 anonim ***** válasza:
19%

Ha ebből a járványból te csak a jogfosztásokat látod a sok emberélet, szenvedés, és tartós egészségkárosodás helyett, akkor menthetetlenül érzéket és/vagy ostoba vagy.

Tudod én életem igazi párját veszítettem el a járvány miatt, mégis vagyok annyira érett gondolkodású, hogy belássam, muszáj volt ezeket az intézkedéseket meghozni, különben felfoghatlan számú halott lett volna az eü összeomlását követően.

2021. jan. 22. 23:56
 40/54 anonim ***** válasza:
22%
Mert mi történt a pároddal? Elhunyt?
2021. jan. 23. 01:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!