Mikor oldják fel már végre, a kijárási tilalmat?
Erről senki sem nem beszél, mostanában.
Nektek mindegy, vagy inkább akadály?!
Feloldanátok?
8-nak.
Az ugye vágod, hogy a burgerking, meki úgymond élelmiszeriparhoz tartozik???
Persze, hogy nyitva van, csak épp nem ülhetsz be. rendelhetsz online is, vagy elmész a mekibe, megrendeled ami kell, és elviszed. Leülni, ott enni nem lehet..Pubok nincsenek nyitva, de van aki ételszállítást vállal. Rendelsz, kiviszik.
2 Francnak kell a plázád, te jó ég.
Legyen pláza, vagy lehessen korlátok nélkül beosztani az esténket?
Pláza nooooooooooooooooo
Nem kell az nekünk. És a plázacicák, plázabzik miatt döntenek úgy hogy nekik kedveznek itt hónapok óta? Az szép.
#26. Ez tetszik.
Egyébként meg, nem a kijárást kellene korlátozni. Tegnap majdnem azért vétettem a világ ellen mert eladtam egy cuccom, és 1 perccel lekéstem a vonatom, a következővel kellett menni. Mekkora egy szemét vagyok, nemde? A Vasútállomástól kb 35 perc gyaloglásra lakom, ha nem rohanok mint az őrült, akkor meg megbüntetnek mert az utcán vagyok? Tényleg, ennyire rosszat tettem én ezzel? Szerintem azt kellene büntetni aki megérdemli. Nem a kijárást kell korlátozni, hanem a bulikat, és azokra akik részt vesznek rajta, szervezőknek akár milliós nagyságrendű, résztvevőknek kisebb, de ugyanakkor olyan mértékű büntetéssel, hogy az embereknek elmenjen tőle a kedve. És nem lennének bulik.
Ugyanakkor, az emberek had rendelkezzenek a saját egészségük, az életük felett. VAN JOGOM SZAVAZNI, legyen jogom DÖNTENI is az egészségemről. Ha úgy vélem hogy annak tudatában hogy a kórházak nem fognak tudni engem ellátni, mégis úgy döntök a saját életem felett, hogy ezt elfogadom, mi jogon fosztják meg tőlem a lehetőségeket?
Hány embert tett földönfutóvá, taszított rossz anyagi helyzetbe a vírus? Elég szétnézni csak az országban.
Elhunytak száma Jelenleg 11 ezer.
Na és akiknek régebben volt munkahelye, fizetése, viszont újabban élelemre sem biztosan telik? https://www.youtube.com/watch?v=VsSNBh12qCI
Hány embert kell még megnyomorítani? Nem elég hogy a vírus öl, öljön a rossz politika is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!