Mikor oldják fel már végre, a kijárási tilalmat?
Figyelt kérdés
Erről senki sem nem beszél, mostanában.
Nektek mindegy, vagy inkább akadály?!
Feloldanátok?
2021. jan. 20. 22:13
11/54 anonim válasza:
10. A kimeno tiltassal nem azt akartak szabalyozni, hogy te mint egyedulallo antiszoc pistike setalj a Duna parton. Hanem azt, hogy a fiatalok csoportosuljanak es adogassak a koronat.
12/54 anonim válasza:
Szerintem amint elkezdődik a tömeges oltás, elkezdik szép lassan feloldani a korlátozásokat.
13/54 mindentudó99 válasza:
Jò lenne mâr nemtudok edzeni 8 utân.
14/54 anonim válasza:
11: Nekem van egy kis cseh koronám itthon, én max. azt tudnám adogatni. Ez a korlátozás nem a vírus elleni védekezésről szól, hanem a megszorításról. Az elit rövid pórázon akarja tartani az emberiséget. De ha hagyjuk, hogy bezárjanak bennünket, mint az állatokat, akkor ez lesz még egy darabig. Engem különösebben nem zavar a téli időszakban, de ha jön a jobb idő, akkor már fog. Amúgy meg tavaly tavasszal is sz@rtam rá, elmentünk túrázni a korlátozás idején is.
15/54 anonim válasza:
“Adogassak a koronat” xD
A kijarasi szarsaguknak semmi koze a virushoz, keves a rendor mert az osszes vagy a korhazakban vagy a hataron van a migrancsok miatt, rendor ismerosom mondta h ez az egesz azert van igy. Es nincs rendor h ejszaka meg a nyomikat hajkurasszak pluszba.
16/54 anonim válasza:
Kiírhatod nyugodtan ezt a kérdést akár egymilliószor, a vàlasz egymilliószór is ugyanaz lesz: amíg azt ki nem harcoljuk. A cél az emberek alsóbb 99,999%-ának a becsődöltetése, nem pedig valamiféle fantomjárvány megállítása. Ez van.
17/54 anonim válasza:
Utolso jol irja! De sajnos meg mindig vannak olyanok akik elhiszik ezt a kovid szarsagot
18/54 anonim válasza:
Azonnal feloldanám. Alig ér valamit ráadásul tele van ellentmondással az összes.
19/54 anonim válasza:
2-3 év és orbán csinál egy oltási tervet, továbbá rájön, hogy a kínai szar senkinek nem kell. Kb 5-6 év mire ennek vége...
20/54 anonim válasza:
Soha, sőt, ki fogják terjeszteni egész napra az EU összes tagállamában. Addig marad így, amíg erővel ki nem kényszerítjük, hogy feloldják.
Eddig sem indokolta semmi, én be se vezettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!