Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor oldják fel már végre, a...

Mikor oldják fel már végre, a kijárási tilalmat?

Figyelt kérdés

Erről senki sem nem beszél, mostanában.

Nektek mindegy, vagy inkább akadály?!

Feloldanátok?

2021. jan. 20. 22:13
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
23%
10. A kimeno tiltassal nem azt akartak szabalyozni, hogy te mint egyedulallo antiszoc pistike setalj a Duna parton. Hanem azt, hogy a fiatalok csoportosuljanak es adogassak a koronat.
2021. jan. 20. 23:47
 12/54 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem amint elkezdődik a tömeges oltás, elkezdik szép lassan feloldani a korlátozásokat.
2021. jan. 20. 23:50
 13/54 mindentudó99 ***** válasza:
80%
Jò lenne mâr nemtudok edzeni 8 utân.
2021. jan. 20. 23:54
 14/54 anonim ***** válasza:
75%
11: Nekem van egy kis cseh koronám itthon, én max. azt tudnám adogatni. Ez a korlátozás nem a vírus elleni védekezésről szól, hanem a megszorításról. Az elit rövid pórázon akarja tartani az emberiséget. De ha hagyjuk, hogy bezárjanak bennünket, mint az állatokat, akkor ez lesz még egy darabig. Engem különösebben nem zavar a téli időszakban, de ha jön a jobb idő, akkor már fog. Amúgy meg tavaly tavasszal is sz@rtam rá, elmentünk túrázni a korlátozás idején is.
2021. jan. 21. 01:44
 15/54 anonim ***** válasza:
66%

“Adogassak a koronat” xD

A kijarasi szarsaguknak semmi koze a virushoz, keves a rendor mert az osszes vagy a korhazakban vagy a hataron van a migrancsok miatt, rendor ismerosom mondta h ez az egesz azert van igy. Es nincs rendor h ejszaka meg a nyomikat hajkurasszak pluszba.

2021. jan. 21. 02:46
 16/54 anonim ***** válasza:
73%
Kiírhatod nyugodtan ezt a kérdést akár egymilliószor, a vàlasz egymilliószór is ugyanaz lesz: amíg azt ki nem harcoljuk. A cél az emberek alsóbb 99,999%-ának a becsődöltetése, nem pedig valamiféle fantomjárvány megállítása. Ez van.
2021. jan. 21. 05:11
 17/54 anonim ***** válasza:
76%
Utolso jol irja! De sajnos meg mindig vannak olyanok akik elhiszik ezt a kovid szarsagot
2021. jan. 21. 05:12
 18/54 anonim ***** válasza:
79%
Azonnal feloldanám. Alig ér valamit ráadásul tele van ellentmondással az összes.
2021. jan. 21. 07:25
 19/54 anonim ***** válasza:
60%
2-3 év és orbán csinál egy oltási tervet, továbbá rájön, hogy a kínai szar senkinek nem kell. Kb 5-6 év mire ennek vége...
2021. jan. 21. 07:59
 20/54 anonim ***** válasza:
51%

Soha, sőt, ki fogják terjeszteni egész napra az EU összes tagállamában. Addig marad így, amíg erővel ki nem kényszerítjük, hogy feloldják.

Eddig sem indokolta semmi, én be se vezettem volna.

2021. jan. 21. 08:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!