Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért értelme van a szólásszab...

Miért értelme van a szólásszabadság korlátozásának?

Figyelt kérdés
Most attól, hogy nem mondhatok ki bizonyos csoportokra szavakat attól még ugyanaz lesz a véleményem róluk, adott esetben ugyanúgy undorodom tőlük, ugyanúgy nem barátkozom velük, ugyanúgy hátrányban lesznek olyan helyzetekben ahol én döntök. Sőt mivel nem szabad mondanom a vélmnyem tele leszek haraggal és csak még inkább utálom majd őket. Akkor ez mire jó? Szerintem nagyon kontraproduktív.

2021. jan. 19. 18:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Pontosabban nem mozgalom, hanem más trend is létrejön. Egykor a kapitalizmus ellen is egyfajta ellenhatásként, másfajta trendként jött létre a kommunizmus. A fehér rasszisták ellen pedig létrejött a BLM.
2021. jan. 20. 16:54
 22/29 A kérdező kommentje:

20

Ez baromság, ha erről lenne szó, akkor nem most hisztiznének, amikor már lassan több joga van a ngereknek mint bárki másnak.

2021. jan. 20. 18:13
 23/29 anonim ***** válasza:
61%
Dehogy van több joguk. Egyenlőség van.
2021. jan. 20. 18:19
 24/29 A kérdező kommentje:

23

Pozitív diszkriminációról akkor ezek szerint még nem hallottál.

2021. jan. 20. 18:22
 25/29 anonim ***** válasza:
Hol diszkriminálják őket? Több feka van az egyetemeken? Vagy fehér nem lehet sikeres, mert a fekete kitúrja?
2021. jan. 20. 19:04
 26/29 A kérdező kommentje:
Jól tippeltem, nem hallottál róla. akkor olvagass kicsit.
2021. jan. 20. 19:20
 27/29 anonim ***** válasza:
De miben nyilvánul meg a pozitív diszkrimináció? Mert eddig csak a Pesti TV-n halottam néhány elszólalást, meg egyéb kormánypárti médiákban. Hiteles forrásokból, amik kerülik a fake news-ot még nem.
2021. jan. 20. 21:48
 28/29 anonim ***** válasza:
Kérdező: a szólásszabadság határa a másik ember emberi méltósághoz való joga. Az, hogy kit utálsz, kitől undorodsz, az a te magánügyed. Viszont ha látsz valakit, akinek pl. nem tetszik a bőrszíne vagy nem tetszik az a szimbólum, amit a nyakában hord, ugyanakkor nem ártott neked semmivel, és te elkezded nyomdafestéket nem tűrő szavakkal pocskondiázni, akkor megérdemled, hogy a bejegyzésedet töröljék, és, adott esetben ki is tiltsanak arról a fórumról. Ezt nem csak én láttom így, ez a törvény.
2021. febr. 15. 12:00
 29/29 anonim ***** válasza:
Értelme azok számára van a cenzúrának, akik nem szeretik az igazságot.
júl. 17. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!