Pünkösdig is zárva maradhatnak az éttermek és a szállodák. Ha így alakulna, akkor sem lenne semmi ellenállás?
Más országokban sok hely kinyitott már, nálunk is tervben van 25-én hasonló de ismerve birkaisztánt kérdéses az eredmény. Tényleg képes a nép nyárig is kussban tűrni ezt?
30
Vicces hogy ezt egy virusrettego írja nekem,az 5G-tol meg miért kéne rettegnem? Amúgy milyen volt a cukros vizes oltás? Vagy attól is rettegsz,nem csak a vírustól? :D
Én se akarom beoltatni magam. Hosszútávú mellelhatas nem ismert kivel vadonatúj vakcina
Ja és nem vagyok otasellenes beoltatam magam októberben influenza ellen.
De ez egy új vírus és mivel egyetemen tanultam mikrobiológiat meg genetikat tudom milyen bonyolultak ezek a kis "szervezetek" mint a virusok
32
Eléggé szomorú hogy mikrobiológiát és genetikat tanultál az egyetemen és mégis beoltatod magad influenza ellen ahelyett hogy az immunrendszeredet erositened
Könyörgöm mik vagyunk mi hogy oltasokkal tudunk csak életben maradni? Aki nem bír oltás nélkül élni az nem is életre való.Az állatok is megvannak oltás nélkül pedig ők sokkal "higeniatlanabb" környezetben vannak mint mi
"Könyörgöm mik vagyunk mi hogy oltasokkal tudunk csak életben maradni? Aki nem bír oltás nélkül élni az nem is életre való."
Gondolom az a tény is csak erősítené az álláspontodat ha a gyerekedet kellene eltemetned aki egy olyan betegségben hal meg ami védőoltással megelőzhető lett volna.
34
Nem az oltást kéne erőltetni hanem inkább azt hogy hogyan kell az immunrendszert erősíteni.Nem beszélve arról hogy szándékosan szetterjesztettek vírusokat azt utána duborogtetik a melluket hogy tessék csináltunk erre egy vakcinát.Egyebkent is így is túl vagyunk nepesedve,ezzel aztán nagyon előrébb vagyunk
35
Jó akkor minden állat azért él még mert mindannyian be lettek oltva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!