Pünkösdig is zárva maradhatnak az éttermek és a
szállodák. Ha így alakulna, akkor sem lenne semmi
ellenállás?
Figyelt kérdés
Más országokban sok hely kinyitott már, nálunk is tervben van 25-én hasonló de ismerve birkaisztánt kérdéses az eredmény. Tényleg képes a nép nyárig is kussban tűrni ezt?
Nem volna ellenállás.Birkanisztánban ahogy te hívod senki sem mer semmit sem tenni sőt megszólalni sem úgyhogy ennyit erről :D
2021. jan. 19. 17:14
12/38 anonim válasza:
Mivel akkor balfék a kormány hogy még abból a kínai vakcinából sem képes szerezni ami a fél világnak nem kell itt majd természetes úton lesz meg a nyájimmunitás 2030-ra.
2021. jan. 19. 17:18
13/38 anonim válasza:
Az istenadta birka nép... Addig csinálják amíg tűrjük. Elfogadtuk a szájkosarat, erre jött a vakcina. Ha elfogadjuk a vakcinát, akkor jön majd a következő. A vég a totális kontroll.
2021. jan. 19. 17:20
14/38 anonim válasza:
Dolgozhatsz?
Igen
A véleményedért lecsuknak?
Nem
Nem értem a kérdést, hogy mi ellen kellene ellenállni.
2021. jan. 19. 17:47
15/38 A kérdező kommentje:
Rengeteg ember nem dolgozhat az általatok istenített lezárások miatt, és ez hosszútávon más ágazatokat is tönkretehet, támogatás meg nincs. Persze menjen mindenki gyárba meg kapálni, azt a félmillió munkanélkülit fel is vennék mind... Köszönjük kedves rettegők, hogy idén is folytatódhat a zárjunkbemindent mánia.
2021. jan. 19. 17:50
16/38 anonim válasza:
Mehettek fát ültetni a kormányzó úr vejéhez. Most nyert hozzá EU támogatást.
2021. jan. 19. 17:52
17/38 anonim válasza:
14
Már akinek megmaradt a munkahelye a koronakamu ellenére is
Á nem csuknak le ha befizeted a büntetést
De azért bégessél csak birkucikám
Megkaptad már a cukros vizedet? Biztonságban érzed magad mostmár? :)
2021. jan. 19. 17:54
18/38 anonim válasza:
Én se bírom már a bezártságot.
NA DE!! Ha az éttermek, szállodák, repülők, turizmus ha csődbe megy akkor csődbe megy. Eddig tíz évig dőlt a pénz tetszettek volna tartalékolni.
Én inkább még élni akarok és nem meghalni. A vállalkozók meg nagytőkések gondját, baját meg letojom.
2021. jan. 19. 17:59
19/38 anonim válasza:
18
Na látod ezzel a mentalitással van a baj.Es sajnos rengeteg ilyen ember van mint amilyen te vagy.Ezert tartunk itt.Gratulalok neked te gyáva Sz..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!