Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pünkösdig is zárva maradhatnak...

Pünkösdig is zárva maradhatnak az éttermek és a szállodák. Ha így alakulna, akkor sem lenne semmi ellenállás?

Figyelt kérdés

Más országokban sok hely kinyitott már, nálunk is tervben van 25-én hasonló de ismerve birkaisztánt kérdéses az eredmény. Tényleg képes a nép nyárig is kussban tűrni ezt?

[link]

2021. jan. 19. 16:37
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
#18 lassan egy éve vannak szinte végig ellehetetlenítve a helyek, ezt lassan már csak a milliárdos árbevételűek élik túl, mindent ugyanúgy kell fizetniük, bevétel nélkül pedig nehéz. És messze nem rendelnek annyian, mint ahányan beülnének. Itt a városunkban (130 ezres "kisváros") is most zártak be egy szinte új és felkapott helyet, mert nem bírták tovább és szinte minden nap egyre több a bezárt üzlet. Egyébként meg én sem ezekben a szakmákban dolgozom, hanem műszaki területen, tehát én is mondhatnám hogy höhö leszaromamígvanmunkám, de 1. a visszaesés szépen majd átterjed más szektorokra is, szóval a sok hómofiszbanvagyokmindenkimaradjonotthonminténleszaromhanincsmiből embernek sem olyan hűdebiztos a helyzete, 2. elvileg normális társadalmakban van egymás iránt társadalmi felelősség, szolidaritás, de itthon ez valahogy hiányzik. Csak sírunk hogy jajjilyenszarolyanszar, senkinemállkiértünk, de mikor másokról van szó ugyanezt tesszük.
2021. jan. 19. 18:11
 22/38 anonim ***** válasza:
9%

Na akkor még egyszer

Dolgozhatsz?

Igen

Ha a szakmádat érinti a válság, válthatsz?

Igen

Leírhatod a beteg konteóidat?

Igen

Elvisz a fekete autó, ha kamunak tartod a vírust?

Nem

Anno mikor a Fidesz leépítette a demokratikus intézményeket tüntettél?

Vélhetően nem, mert letojtad

Most mi a baj?

Nem tudsz bulizni, kevés a pénzed, nem tudsz összevissza kefélni. Az emberek 90 százaléka eddig is így élt, üdv a VALÓSÁGBAN!

A demokrácia autokráciára való átállását bajnak érezted?

Kötve hiszem, hisz azt se tudod mit jelentenek ezen szavak

Diktatúrát kiáltasz?

Akkor 56-ba mit kiáltottál volna?

Anno viselted a maszkot?

Nem, me elvette a zoxigént

Hiszel a kuruzslóknak?

Igen

Félsz az oltástól?

Igen, nagyon hisz gyócccerlobbi

Cigizel

Igen

Akkor ha cigizel, a vakcinától miért félsz?

háme azt mondták...:)

Kb. ilyen a vírustagadók gondolatvilága

2021. jan. 19. 18:17
 23/38 anonim ***** válasza:
22%
Társadalmi szolidaritást majd akkor vállalok ha a társadalom úgy bánik velem ahogy megérdemelném. Engem is kirúgtak munkahelyemről mert válság van és szemét volt a főnököm. Na de kaptam tisztességes végkielégítést és most munkanélküli segélyem van. Felhalmoztam sok pénzt abból élek és ha vége a válságnak majd lesz munkám. Nem siránkozni kell hanem türelmesnek lenni itt ez az arany középút szerintem.
2021. jan. 19. 18:24
 24/38 A kérdező kommentje:

Pfú...

Dolgozhatok, igen, még, de nálunk is zajlanak a leépítések, mert terjed a válság. Váltani meg elég nehéz lesz a haldokló autóiparban.

Semmi beteg konteót nem írtam le, csak a saját tapasztalataimat, és index cikkeket, akik amúgy az egyik fő rettegtetők. Nem hiszek a csippeslaposföldesötgés konteókban és tudom, hogy létezik a vírus.

Rühellem a retek fideszt, a tüntetésekkel pedig csak az a bajom, hogy a szintén hányadék ellenzék rájuk száll (mint 2018-ban is).

Nem mondtam, hogy diktatúra van, de ha az állam ellehetetleníti az emberek egy részét, ne kelljen már tétlenül nézni, mint az elmúlt 10 évben is.

Nyugi, maszkban vagyok, mert kötelező.

Nem hiszek Gődény szektájának, mert ő is csak a saját bizniszét építi hiszékeny embereknek.

Nem félek az oltástól, tudom mi az az mRNA, csak undorítónak találom ezt a kényszerítést, ahogy próbálják ránktukmálni különböző zsarolásokkal.

Amikor szedek gyógyszert, mindig elolvasom a betegtájékoztatót, hogy egyáltalán szedhetem e a betegségemre.

Nem cigizek, és még egyszer, NEM tagadom a vírust,csak rohadtul túlzás a pánikkeltés és a gazdaság tönkreverése.

Fura, hogy nem csak a konteós tagadó, meg az otthon maszkban rettegő létezik? 😀

2021. jan. 19. 18:28
 25/38 anonim ***** válasza:
75%

22

Nem tudom miért vagy ilyen magad lovon, talán azért mert anyuci apuci tart el? Lehet dolgozni persze csak találni alig lehet munkát főleg emiatt a válság miatt.Sajnalattal közlöm de neked vannak beteg konteoid,amit a közmédia töm beléd.

Nem tudom hogy melyik bolygóról jöttél de voltak már hírek arról hogy eljárások indultak például a virustagadok ellen,de ez inkább a Facebookos posztokra volt jellemző

Mert tüntetésekkel mit lehet elérni?SEMMIT! Akkor még miről beszélünk?Nem tudtam hogy az össze vissza kefeleshez buli meg pénz kell,eléggé szomorú ha neked ehhez pénz kell

Hát épp az a baj hogy visszamegyunk 56-hoz.Kik számítanak kuruzslonak?Akik nem azt mondják amit a rendszer akar hallani te eszetlen birka? És miért mindig ezt a Gödenyt hozzák fel amikor világszerte vannak orvosok akik szerint baromság az egész?

Ironikus hogy azt mondod félünk az oltastol amikor te egy virusrettego vagy.

Csak ki ne derüljön hogy ez a "brutális vírus" nem is létezik.Milyen érdekes hogy a többi valóban veszélyes vírus nem terjedt el világszerte csak ez a koronaszar

2021. jan. 19. 21:51
 26/38 anonim ***** válasza:
0%

Tipikus konteós komment. Nem vagyok vírusrettegő, átment én rajtam is koronavírus, viszonylag enyhén megúsztam, de van olyan ismerősöm, aki belehalt. Közmédiát meg nem nézek, maximum az m4-en a BL meccseket. A mainstream ellen lázadó rétegeknek, mint amilyen te is vagy, a legnagyobb érve, a "birka" szó. Közben ti meg a Gődény-féle kuruzslókat követitek birka módjára. Kész, röhej, hogy ma olvastam tőle egy konteót, hogy Cecit nem oltották be, hanem valaki mást, mert másfajta maszkot használt. :D Az agyam megáll, hogy ebben az országban egy kamupártos fickónak ennyien bedőltek. Hát ez van, majd az idő eldönti, hogy mi lesz ebből is. Anno az AIDS ellen is volt egy hatalmas vírustagadó mozgalom, hálózat.

2021. jan. 19. 22:02
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

26

Dehogy ment át rajtad a vírus.Legfeljebb a fantaziadon.Honnan is tudhatnad amikor nincs is Covid teszt.Ne hazudj hogy nem nézel közmédiát,akkor kik mosták át így az agyadat?Én nem értem miért mindenki ezzel a Godennyel jön,én azt se tudom mi a tényállása pontosan de nem is érdekel.Nem csak egy szakembert hanem több szakembert is meg kell hallgatni. De mivel ti agymosott zombik vagytok és azt hiszitek hogy a rendszer jót akar nekünk éppen ezért csak azoknak a szakembereknek a véleményét fogadjatok el akik azt mondják amit a rendszer hallani akar.Ha Müller Cecília azt mondaná hogy a koronavírus mégse létezik akkor meg azt hinnetek el.

Nekem is megáll az eszem hogy te meg ennek a covid átverésnek doltel be.Pedig annyi logikai bukfenc van benne...

2021. jan. 19. 22:14
 28/38 anonim ***** válasza:
0%

Ne tudd már nálam jobban, hogy mit és mikor nézek, jó ember. Azért szebben is lehetne az emberrel beszélni! Ötgében hiszel? Csak erre válaszolj még! Utána befejeztem a csevejt, akár nő, akár pasi vagy.

2021. jan. 19. 22:19
 29/38 anonim ***** válasza:

28

Nem tartom kizártnak.Nem vagyok szuklatokoru.Ez a különbség köztünk.Te teljes meggyőződéssel állítod hogy hülyeség,én pedig tartózkodó vagyok.Tulsagosan lebecsülik az emberek a technológiát

2021. jan. 19. 22:24
 30/38 anonim ***** válasza:

Ok, rettegj akkor a vakcinától, meg az ötgétől.

Örültem a beszélgetésnek, szép estét!

2021. jan. 19. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!