Legyen az ÁFA 37%, de az a 10%-nyi különbözet direktben az Egészségügybe menjen! Megszavaznátok ilyen kompromisszumot? Mit gondoltok róla?
Nem tudom, milyen szinten vagy képes kiszámolni dolgokat - úgy általában, - de ami itt folyik, az több, mint arcátlanság!
Áfásak a nyersanyagok!
Az üzemanyagok.
A félkész termékek.
A kész termékek.
A szolgáltatások.
A hivatali eljárások.
A turizmus.
A szállodaipar.
A vizsgák.
De tudod mit? Leegyszerűsítem:
Nincs SEMMI, ami ne lenne áfás!
Szerinted hány bőrt lehet lehúzni az állampolgárokról úgy, hogy bárhová is fordul, újabb és újabb díjakat, járulékokat szednek még ezek után is, meg mindent meg kell külön rendelnie?
Ha ragaszkodsz a butaságodhoz, akkor fizesd helyettem is!
Afacsokkenest ne akarjatok, attol nem fog csokkenni az ara semminek. Legalabbis hosszutavon biztos nem. Lasd serteshus, tej. Most hogy 5% az afajuk 22%kal olcsobbak a termekek mint amikor 27% volt? Nem. Pillanatok alatt visszadragulna minden, hisz az emberek eddig is megvettek a dolgokat ezert az osszegert, ezutan is megfogjak. Egyetlen dolgot ernetek el az afacsokkenessel. Azt hogy a kevesebb allami bevetelt mashonnan potolnak.
Ket verzio mukodokepes. Magas afa alacsonyabb szja. Vagy alacsonyabb afa de megasabb, progressziv szja.
Utobbira van torekves, a cel az egyszamjegyu szja, de a valsag betett az szja csokkentesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!