Ha bejelentem magam külföldön, hogy ott elek, akkor eselyesen elkerulhetem a Szijgyarto Kakadu altal rank eroltetni kivant selejtes orosz es kinai vakcinat?
Igazából ebben kéne megbízni a legjobban, mert a hagyományos eljárással készül, pont úgy működik, mint az összes többi oltás, amit életedben kaptál.
Ezzel szemben a Pfitzer csodaszere a vírus egyetlen egy fehérjéjét támadja, és ha az történetesen változik, akkor bocsi, fizess újra. Kétségtelen, hogy jelenleg jó, és működik, de az is, hogy kifejezetten úgy tervezték, hogy újra és újra el lehessen adni. Ha meg bárki azt hiszi, hogy az állam még a 15. oltást is finanszírozni fogja, az esélyesen álomvilágban él.
Jelenleg a kínai vakcinánál csak egy jobb változat (nem) létezik, a hasonló módon működő magyar variáns. Azzal csak annyi a gond, hogy még most csinálják, és egyelőre nincs.
1. legalább utánanéznél miről beszélsz, mielőtt terjeszted... Vagy fizet a fidesz, hogy a kínai vakcinát népszerűsítsd, mert egyébként a legelvetemültebb orbán-hívőkön kívül senki nem adatná be magának?
Kérdező: ha külföldön élsz, akkor hogyan jársz orvoshoz ha kell, hogyan intézed a banki ügyeidet ha nem vagy bejelentve? Magyarországi lakcímmel hogyan mész háziorvoshoz ha kell? Bankszámlát meg a magyar lakcímeddel nyitottál (lehet persze, csak mi értelme, hogy nem vagy bejelentve)?
Én nem vagyok "Szijgyarto Kakadu" hívő, de azt kel, hogy mondjam a kérdező aggodalma nagyon tendenciózus.
Megpróbálja a semmivel sem jobb amcsi vakcinát elébe tolni a többinek.
Ócska igyekezet!
Nem kötelező még, de nagy lehet a nyomás, ha több dolgot csak oltási igazolvánnyal tehet majd meg az ember.
A kínai vakcina tényleg rossz az amerikaihoz képest, Braziliában, nem véletlenül álltak le vele. A kínai propagandával ellentétben ők csak 50%-os eredményességet tapasztaltak, és súlyos mellékhatás miatt álltak le vele.
Sajnos tartok attól, hogy orbáni nyomásra engedélyezni fogják, és megrendelik az egymilliót. Aztán, hogy az fogyjon, nem rendelnek mást, ill. nem eleget, így úgy lesz választható a vakcina, hogy kell, vagy nem kell?
Különben a regisztrációnál már meg lehetne adni előzetesen, hogy milyen vakcínát szeretnél, és ha az nincs, akkor milyet, vagy kérsz-e, ha csak kínai van... Tudod, hogy fel tudják mérni az igényt, miből mennyit rendeljenek. Mert azt mondták, hogy azért kell regisztrálni. Na persze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!