Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Komolyan van olyan ember...

Komolyan van olyan ember ebben az országban, aki újra Gyurcsány Ferencre szavazna (aki már egyszer teljesen tönkretette az országot) ?

Figyelt kérdés
Értem én hogy van aki nem szereti a Fideszt, de most nincs más lehetőség igazából. Nem vezetik tragikusan az országot, sőt.. Ezt el kell ismerni. Vagy a moslékkoalicio a DK val, balos Jobbikkal, nulla politikusokkal jobb lenne? Kormányt se tudnának rendesen alakítani. Újra megismétlődne 2006. Ezt akarjátok? Hogy újra tönkretegyék amit a Fidesz 10 év alatt felepitett? Látjuk Karácsony Gergely is alkalmtlan, igazi baloldali politikus. Egyébként meg az hogy Orbán ilyen stílusban nyilatkozik és beszél mostanában az is a szocik és Gyurcsány hibája. Meg lehet nézni 2010 előtti Orbán beszédeket, teljesen normálisak. De mivel Gyurcsány hazugsággal nyert, illetve az ellenzék folyamatosan hazudozik és mindenben direkt ellent mond a kormánynak (még az amúgy hasznos és értelmes dolgokban is) , ezért Orbánnak is muszáj ezt a szintet hozni, ilyen lett sajnos mára a politika (rendkívül mocskos). Szóval aki a Fidesz ellen szavaz, az az ország pusztulásara szavaz. Ezt ugye nem akarja 1 magyar sem,remélem.

2021. jan. 16. 23:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
63%
Nem vagyok gyurcsányista, nagyon nem. De azt a csürhét, aki ízekre szedte a tévészékházat, valahogy meg kellett állítani.
2021. márc. 5. 15:29
 52/63 anonim ***** válasza:
35%
#51 Hát ha olyan rossz Miniszter volt, hogy ekkora lázadás lett elenne. Nem is kell újra
2021. márc. 5. 19:22
 53/63 anonim ***** válasza:
39%

Anno Antall olyan hülye volt, hogy simán megszerettette a kádári időket!

Orbán annyira mínuszos, hogy mellette felértékelődik a hülye Gyurcsány.

2021. márc. 5. 20:37
 54/63 anonim ***** válasza:
70%
Gyurcsány nem is indul a választáson, szóval fölösleges gyurcsányozni.
2021. márc. 9. 21:38
 55/63 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy nem indul. De hogy a háttérből úgy is ő irányít az is egyértelmű. Főleg ha Dobrev lesz az elnök. De Jakab meg a többiek is úgy fütyülnek ahogy Feri akarja. És a legszomorubb az egészben hogy külföldi érdekeket szolgálnak. De az átlag magyar ezt nehezen érti sajnos.
2021. márc. 9. 23:07
 56/63 anonim ***** válasza:
16%

Nem úgy vettem észre, hogy Gyurcsány irányítaná az egész ellenzéket.

Dobrev nem lesz miniszterelnök-jelölt. Felmérésekből az látszik, hogy Dobrev a legelutasítottabb az ellenzékiek körében, szóval az előválasztáson nem sok eséllyel indul.

Jakab és a többiek meg nagyon sokszor teljesen máshogy gondolnak dolgokat, mint a dk-sok. Pl a határontúliak szavazati joga. De egyébként maguk a dk-sok sem biztos, hogy egyetértenek mindenben Gyurcsánnyal, attól még hogy ő a pártelnök. Tehát annak, hogy “úgy fütyülnek, ahogy Feri akarja” nem sok értelmét látom.

Ellenben a fidesz az pont olyan párt amelyben nincs helye a párt vezetésétől eltérő véleményeknek.

Végülis a fidesz megint olyannal vádolja az ellenzéket amit ő maga csinál meg és az ő maga hibája.

A fidesz profi a felelősség elhárításában.

2021. márc. 9. 23:23
 57/63 anonim ***** válasza:
100%

Tudnál valamilyen bizonyítékot mutatni arra, hogy Gyurcsány irányítja az ellenzéket?

Vagy ez megint csak a fideszes média hazugsága?

2021. márc. 9. 23:25
 58/63 A kérdező kommentje:

Hát elég szomorú ha ezt nem látjátok.

Egyébként a Fideszben pl. Szijjártó Péter egymaga többet ér mint az egész ellenzék együttvéve. Már csak ezért is tragédia lenne levaltani a Fideszt. Ő tényleg egy végtelen intelligens ember aki valóban kiáll a magyarokért és az országért. Nézzétek utána nyugodtan ha nem hisztek nekem.

2021. márc. 10. 00:13
 59/63 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre nem tudtál válaszolni.

Szíjjártó meg lehet intelligens, attól még a fideszt nem szeretem és nem is szavazok rájuk.

2021. márc. 10. 05:15
 60/63 anonim ***** válasza:
55%

Intelligens ember nem lehet fideszes!

Innen indíts!

2021. márc. 10. 09:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!