Komolyan van olyan ember ebben az országban, aki újra Gyurcsány Ferencre szavazna (aki már egyszer teljesen tönkretette az országot) ?
Anno Antall olyan hülye volt, hogy simán megszerettette a kádári időket!
Orbán annyira mínuszos, hogy mellette felértékelődik a hülye Gyurcsány.
Nem úgy vettem észre, hogy Gyurcsány irányítaná az egész ellenzéket.
Dobrev nem lesz miniszterelnök-jelölt. Felmérésekből az látszik, hogy Dobrev a legelutasítottabb az ellenzékiek körében, szóval az előválasztáson nem sok eséllyel indul.
Jakab és a többiek meg nagyon sokszor teljesen máshogy gondolnak dolgokat, mint a dk-sok. Pl a határontúliak szavazati joga. De egyébként maguk a dk-sok sem biztos, hogy egyetértenek mindenben Gyurcsánnyal, attól még hogy ő a pártelnök. Tehát annak, hogy “úgy fütyülnek, ahogy Feri akarja” nem sok értelmét látom.
Ellenben a fidesz az pont olyan párt amelyben nincs helye a párt vezetésétől eltérő véleményeknek.
Végülis a fidesz megint olyannal vádolja az ellenzéket amit ő maga csinál meg és az ő maga hibája.
A fidesz profi a felelősség elhárításában.
Tudnál valamilyen bizonyítékot mutatni arra, hogy Gyurcsány irányítja az ellenzéket?
Vagy ez megint csak a fideszes média hazugsága?
Hát elég szomorú ha ezt nem látjátok.
Egyébként a Fideszben pl. Szijjártó Péter egymaga többet ér mint az egész ellenzék együttvéve. Már csak ezért is tragédia lenne levaltani a Fideszt. Ő tényleg egy végtelen intelligens ember aki valóban kiáll a magyarokért és az országért. Nézzétek utána nyugodtan ha nem hisztek nekem.
A kérdésre nem tudtál válaszolni.
Szíjjártó meg lehet intelligens, attól még a fideszt nem szeretem és nem is szavazok rájuk.
Intelligens ember nem lehet fideszes!
Innen indíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!