Akik a fideszt szidják azok nem veszik észre, hogy 10 éve Gyurcsány annyira tönkretette az országot, hogy a fidesznek még máig nem sikerült helyrehoznia?
Nekem nem az a fő bajom a Fidesszel, hogy a gdp nem növekedik eléggé, hanem az, ahogy gazdálkodnak azzal a szűkös kerettel, ami rendelkezésre áll. És úgy áltlalánosan az a stílus, ahogy politizálnak.
És engem pont nem érdekel Gyurcsány. Attól, hogy rühellem a Fideszt, attól még nem vagyok Gyurcsány pártján.
Gondolom Görögországot, Spanyolországot, Japánt, meg Olaszországot is Gyurcsány tette tönkre.
Nem mondom, nem sírom vissza Gyurcsányt, de azért lássunk tisztán.
Az MSZP időszakban világválság volt, amit rajtunk kívül több ország megsínylett. Csak azóta meg elhúztak mellettünk mint a vadlibák. Az sem mellékes, hogy az EU két kézzel tolja belénk a pénzt. Lesz majd sírás, ha elfogy.
Na meg alapvetően elég vicces az "elmúltnyócévre" fogni a dolgokat, tekintve hogy az "elmúltnyócévben" a Fidesz volt hatalmon.
Vagy akkor menjünk vissza az időben és fogjunk mindent a ruszkikra, Trianonra, osztrákokra, törökökre.
Nem, mert azt ők bármire ráfoghatják.
MSZP:
2001 51,7%(GDP) 32440,7 millió euró
2002 tavasztól már új kormány volt, tehát az előző évit veszem alapul.
2009 77,8% 75700,3 millió euró
Fidesz:
A 2009-s értéktől kicsit nagyobb értékben vette át kb 78,4%-l
ami 2 évig növekedett:
2010 80,5% 78426,9
2011 80,7% 72225,7
majd innentől kezdett csökkenni.
előző fidesz:
====
1998 60,0 24793,9
2001 51,7 32440,7
====
No szóval, aki/akik 30%-l pluszba adósítja el az országot -összegszerűen megduplázza-,
akkor ezeknek kellene visszafizetni is + a híveiknek.
"Ezt akkor nemzetközi pénzügyi szervezetek is elismerték."
Persze, hisz ők adták a hiteleket, még jó hogy nem minősítenek le bennünket ha már egyszer itt a pénzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!