Komolyan van olyan ember ebben az országban, aki újra Gyurcsány Ferencre szavazna (aki már egyszer teljesen tönkretette az országot) ?
Csak szapulja a kormányt? Ezt pont az mondja aki arra a pártra szavaz amelyik az összes kampányát arra építi hogy van egy ellenség (véletlenül sem ellenfél) aki nagyon gonosz és hirtelen megtámadja az országot de jön a hős orbán viktor aki megmenti az embereket a gonosz Soros Györgytől, migránsoktól, melegektől, lipsiktől stb.
Valóban örülök hogy nincs az ellenzékben egy Szíjjártó karakter aki jachtozgat nyáron a korona közepén. Az teljesen igaz hogy az ellenzék közel sem tökéletes. Teljesen egyet értek. De ahogy fentebb írták ha a fidesz nem tette volna tönkre a választási törvényt erre most nem lenne szükség. Én se szeretem Ferit de annyira elegem van ebből a lassan 12 évből hogy akár ki lesz a közös min. elnök jelölt rá szavazok. Természetesen az előválasztáson én is szavazok de ha nem az nyer akire szavaztam akkor is az ellenzékire szavazok. Mert ez a fidesz már annyira szánalmas, cinikus és lenéző hogy ennél igen, már Gyurcsány is jobb.
Kérdező: "Ehelyett a Fidesz most rengeteg pénzt ad a lakosságnak, plusz nyugdíj, 25 év alattiaknal adóeltörlés, csaladtamogatsok, vállalkozások támogatása, pályázatok, beruházások stb."
A Fidesz egy fillért nem ad a lakosságnak, inkább ellop mindent tőle!
Nagymamám kapott plusz nyugdíjt: +1815 Ft-T! Még viccnek is rossz!
A 25 év alattiak majd jövőre, a választások előtt kapják a jutalomfalatot, a terhet a következő kormány viseli: "más botjával verik a csalánt!"
Igényelj család vagy vállalkozástámogatást: vagy beleöregszel, vagy belehülyülsz; megélni nem fogsz belőle!
A pályázatok és beruházások uniós forrásúak, miről hablatyolsz, fidióta???
Igen ezt szeretem amikor fideszes kolegáim mondják “miert az ellenzek jobb lenne? Mit csinalnanak majd?”
Ember derítsük ki!! Az ország annyira megosztott már hogy nemérdekli hogy benne van a közös ellenzékbe a ferike, ahogy engem sem. Csak valami legyen, es en ugy gondolom aki nem fideszes ma csak az ellenzeki osszefogas van neki akarmennyire akar barki keresni mas partot, NINCS!
Aztán lehet szidni jobbik csíra így meg úgy, te tudod mit? Annyi lejárato kampany utan, en sem fojtattam vna a munkákat amit pl a Vona kapott...
Arra akartam a hangsúlyt terelni kerdezo lehetsz politikus ha nem tetszik vmi, aztan ha nepszeru vagy akkor kiderul rolad az mtv-ben h meleg vagy meg dzsihadista :) mert nalunk most igy meg az igazság a tv-ben.
"a csalást azaz pontosabban, hogy nem tiltott a szavazólapok lefotózása"
Mi értelme lenne megtiltani, ha senki mellé se mehetnek be a szavazofulkebe ellenőrizni, hogy nem kapja-e elő a mobilját, hogy lefenykepezze a szavazolapot?
"Mi értelme lenne megtiltani"
Mi értelme volt most hirtelen engedélyezni? Ki követelte ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!