Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én sajnálom Orbán Viktor...

Csak én sajnálom Orbán Viktor családját?

Figyelt kérdés

Nem vagyok Fidesz párti előre leszögezem.De szerintem nagyon kevés politikus tudná jól irányítani az országot, nem is tudom már ki lenne alkalmas. De én nagyon sajnálom, amit az emberek mondanak Orbán Viktor unokájára/családjára.

Pl.: ,,én már most kötelet adnék neki”

Nekem se a szívem csücske Orbán, de én ezt már soknak gondolom.

2021. jan. 15. 18:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egészségére, ha valaki így gondolja.

A hasonlóan gondolkodóknál ki van téve otthon mindig az épp aktuális vezető képe központi helyre?

2021. jan. 15. 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:

#6 Már megint Gyurcsány?:( Kit érdekel az apja?

Orbánt nem sajnálom, ő sem sajnál minket.

2021. jan. 15. 22:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, csak te. Remélem...
2021. jan. 20. 22:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Én őszintén orbánt utálom de nagyon. A lányát szintén. Egy felnőtt nő aki elvileg értelmes ha már ilyen olyan elit helyeken tanult, ő simán nemet tudna mondani a korrupt apjának. Pl ezt Ungár Péter meg tudja tenni. Nyíltan nem ért egyet az oligarha anyjával. Orbán gáspárt azért valamennyire sajnálom szerencsételnnek semmi nem jött be amit eddig csinált. Persze azzal nem értek egyet hogy ő csak azért mert a vitya fia a legelitebb helyeken tanulhat, de azért sajnálom hogy semmi sem jön be neki és nem találja önmagát. Éshát az unokáit is sajnálom. Persze életükben nem kell majd dolgozniuk annyi pénzt halomzott már fel a család, de rengetegen fogják őket utálni csak azért mert abba a családba születtek. Amiről azért ők nem tehetnek.
2021. jan. 20. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!