Láttátok már a politikusoknak a családjait?
Elnézést, a 3. így helyes:
Én személyesen is szoktam találkozni néhánnyal. Szabó Tímea teljesen normális személyesen is, pártpropagandára soha nem használja fel a fiát, de van, hogy valahol összefutunk, és nagyon aranyos.
Másokat is tudnék mondani a PM-ből. Van, aki a gyerekének az aranyköpéseit és fényképeit időnként felteszi a zárt facebook oldalra. Rákérdeztek tőle, hogy mi a véleménye a gyereke személyi szabadságjogáról, mire azt válaszolta, hogy nála nincs aki jobban tiszteletben tartaná az ilyesmit, és előtte mindig megkérdezi, hogy felteheti-e, egyeztetnek.
Ismerek PM-es önkormányzati képviselőt is, vele viszonylag gyakrabban találkozom, és látom is a fiait, akiket kifejezetten illedelmesnek és rendesnek nevel. Alapból ezekről a családokról nem az jutna eszembe, hogy húúú, ezek aztán "valakik", de persze tudom, hogy mégis.
A Fidesznél azért egy kicsit más a helyzet, ott nem beszélhetünk szerénységről, bár ez is csak egy általánosítás
Bár gondolom, nem ilyen értelemben tetted fel a kérdésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!