Csak én sajnálom Orbán Viktor családját?
Figyelt kérdés
Nem vagyok Fidesz párti előre leszögezem.De szerintem nagyon kevés politikus tudná jól irányítani az országot, nem is tudom már ki lenne alkalmas. De én nagyon sajnálom, amit az emberek mondanak Orbán Viktor unokájára/családjára.
Pl.: ,,én már most kötelet adnék neki”
Nekem se a szívem csücske Orbán, de én ezt már soknak gondolom.
2021. jan. 15. 18:34
1/14 anonim válasza:
Ha például Orbán Ráhelre gondolok, egy kicsit se sajnálom. Valószínűleg simlis az egész család.
2/14 anonim válasza:
Én Orbánt nagyon utálom de a kisebb gyerekeire ezt nem tudnám mondani. Nem tehetnek róla hogy abba a családba születtek. Viszont például Orbán Ráhelről is eléggé negatív véleményem van. De az unokáit azért tényleg sajnálom.
3/14 anonim válasza:
Te nagyon buta vagy, ha sajnálod őket. Annyi a pénzük, hogy soha sem kell majd dolgozniuk, és semmiféle gondjuk nem lesz. Kábé mindent megkaphatnak, amit akarnak. Gazsi például már katonatiszt mindenféle tiszti iskolai végzettség nélkül.
4/14 anonim válasza:
Nagyon beteg az az ember, aki a szegények helyett a hatalomban és pénzben dúskáló Orbánékat sajnálja.
5/14 anonim válasza:
Ne aggódj, Isten nem bottal ver. A gyalázkodók majd elnyerik méltó büntetésüket. Bár ahogy pl. fb kommentekben látszik a képük... már elnyerték.
6/14 anonim válasza:
Orbánnak legalább nem kell rejtegetni a családtagjait, nem úgy mint Gyurcsánynak, akinek az apja köztörvényes tolvaj volt és többször is ült börtönben lopásért, valamint az egyik fia... hát, hogy is mondjam, mintha kissé retardált lenne...
7/14 anonim válasza:
Egyik? Elég ránézni a családra, főleg a feleségére.
8/14 anonim válasza:
Orbán Viktorra olyan védelmi mágiák vannak rakva, amelyek átok esetén visszacsapódnak. Gyorsan kioffolódott az a "nő" is aki a repülőgépe lezuhanását várta. Hihike
9/14 anonim válasza:
Ez a világon mindenhol így van, hogy ha a kormányfő ténykedése valakiknek előnytelen, azok nem szépeket mondanak rá. És sajnos ebben az esetben az ország többsége számára előnytelen.
10/14 anonim válasza:
Ezert gyoz mindig a Fidesz, mert ennyire taho az ellenzek! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!