Lehet hogy az összeesküvés-elméletekkel való politizálás módszerét Trump lopta le Orbánról?
Figyelt kérdés
A Soros-terv összeesküvés-elmélet első megjelenéseit 2015-re datálják. Viszont a Qanon féle agymenés ami a Trump hívek kedvence, 2017 óta van terítéken. Lehet hogy Trump és a munkatársai ellesték hogy milyen jól működik nálunk ez a soros összeesküvéssel politizálás elmebaj, és ők annak a mintájára legyártották a saját hülyéiknek a Qanon-t?2021. jan. 14. 14:19
1/2 anonim válasza:
Először is a Qanon már régebb óta létezik csak 2016ban vált ismertté mert Trump elnök lett.
És szerintem a kettő független egymástól mert Orbán és Trump nem igazán ismerhették egymást előtte. Már ha abból indulunk ki hogy Trump tényleg az az átlag amerikai aki Magyarországot se ismeri.
2/2 anonim válasza:
Igen, jó nyomon jársz, én is gondoltam erre. Azzal a kieglszítéssel, hogy valószínűleg ide is kívülről importálták be ezt a nyomorékságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!