Miért nem lehet a tömeges oltásig enyhíteni a korlátozásokon?
Miért nem elég, ha mondjuk 100 alá sikerül csökkenteni a napi regisztrált ferőzöttek számát? Tavaly majdnem fél évre oltás nélkül is visszakaptuk szinte teljes egészében a járvány előtti életünk, ehhez elég volt a járványgörbe ellaposítása, ez most akkor miért nem opció?
Ha nyárig nem lesz elegendő vakcina, azt tuti nem bírja ki sem a komplett magyar vendéglátóipar, sem az arra épülő millió vállalkozás, sem a mozik, sem a színházak, sem számos egyéb szektor, óriási recessziót fog okozni ha még hosszú hónapokig így kell élnünk! Emellett a diákok, a tanárok, és a szülők többségének is egy kínszenvedés a távoktatás. És az embereknek is egyre jobban elegük van a bezártásgból.
Vagy mondjuk miért nem elég, ha sikerül a legveszélyeztetettebb csoportokat beoltani? Egyszerűen nem gondolhatják komolyan, hogy ezt a borzalmas állapotot végeláthatatlan ideig tartják fent!
“ A legtöbben viszont szíveskednénk abban a nyugatban tovább élni, amelyet épp a szabadsága miatt szeretünk, épp azért szeretünk, mert az egyént, független, gondolkodó felnőttként kezeli, és nem csekély értelmű 5 éves óvodásokként!”
Hát az imádott nyugaton is ezek a problémák. Mindenki azon nyűglődik már hogy az idióta ferkel csak hitegeti a népet, mint a gyogyósokat, hogy meglátjuk, hogy lockdown, csak november végéig, csak karácsonyig, csak január 10 ig, a buzeráns spahn meg már egész februárról beszél.
22 persze persze.
Mint láthattuk németeknél 11.-én.
Nem próbálkoznak, csak a szájuk jár. Sajnos. Annyiszor megtapasztaltam már az életben. Amíg szájalni, addig sokan vannak, amikor cselekedni, akkor a többség kihátrál. Az a kevés aki marad, meg jól megszívja.
Megéltem már középiskolában, munkahelyen, ahol oltogatták egymást, a végén meg repült az az 1-2 akinek volt vér a pucájában.
"Majd jön a következő mutáns"
Aha, meg majd jön egy kib @ szott nagy világforradalom, amikor a nép végső elkeseredésében kapát-kaszát ragad és azzal harcolja ki a járvány előtti világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!