Szerintetek január 11. után végre enyhítenek a korlátozásokon, és visszatérhetünk a normális életünkhöz?
Szerintem lesznek enyhítések,de azért pl.a boltban kelleni fog a maszk még egy darabig.
Mint nyáron.
Én remélem minél tovább szigorítások lesznek, végre nem kell kényszerből helyekre járni, meg távoli családdal jópofizni, nem kell lemondani a hétvégi bulikat stb..
Sokkal nyugisabb az élet így. Én bevezetném örökre, hogy este ne legyenek emberek az utcán.. este az embernek az ágyban a helye. Sokkal kevesebb bűncselekmény is lenne.
Én nagyon remélem, hogy tényleg vége lesz, mert már nagyon unom.
4-es: És mégis mi közöd van hozzá, ha valaki este az utcán akar lenni? Akkor te maradj az ágyban, ha neked úgy jó, de nem fér a fejembe, miért kéne másnak is így tenni. Nem követ el mindenki bűncselekményt, aki az utcán tartózkodik. Arról meg nem mi tehetünk, ha neked megterhelő ide-oda menni. Szerencse, hogy nem Te döntesz erről az egészről...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!