Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy itt a sokkal fertőző...

Most hogy itt a sokkal fertőzőbb angol mutáció, beoltatod magad Covidra? Ez azért meggyőzött?

Figyelt kérdés
Ugye ez nagyon fertőtő már a gyermekeket is sajnos. Ez azért elég nyomós érv az oltásra. Így azért beoltatod magad? És ugye gyorsan kell meggondolni, mert már Németországba van az afrikai mutáció amire már nem hat a vakcina

2021. jan. 13. 17:22
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
27%
Nem, viszont nincs is angol mutáció. :)
2021. febr. 2. 09:45
 32/40 anonim ***** válasza:
53%
Nem
2021. febr. 2. 13:37
 33/40 anonim ***** válasza:
68%

30

Oké,de nagyon könnyű feladatot adtál mert rengeteg logikai bukfenc van ebben a dologban

Na szóval...2019 decemberében már hírek voltak erről a "brutális Covid-rol" A kérdésem az hogy miért nem zárták le a határokat már akkor? Miért hagyták hogy szetterjedjen az egész világon és csak utána zárták le a határokat? Na erre válaszolj kérlek

2021. febr. 3. 19:32
 34/40 Gyaszvertemeg ***** válasza:
100%

33

Na, akkor válaszolok. Az elmúlt évtizedekben több hasonló járvány is felütötte már a fejét. Az ebola, a sertésinfluenza, a madárinfluenza, a SARS, meg hasonlók. Mindig megijedt a közvélemény, hogy mi lesz, ha ideér. Egyik sem ért ide, gondolhatták, ez sem fog. De ideért, mégpedig gyorsan.

2021. febr. 3. 21:02
 35/40 anonim ***** válasza:
78%

34

Jó akkor legalább a hivatalos dolgokkal legyél tisztában és utána gyere ide vitatkozni.Pl a sertés és madárinfluenza ideért,oltások is készültek rájuk.Ha megfelelően tájékozódtal akkor majd irj

2021. febr. 4. 00:10
 36/40 Gyaszvertemeg ***** válasza:
40%
És világjárvány lett belőle? És le kellett zárni miatta a világot? És, ha te politikus lennél, te lezártad volna a határokat annak tudatában, hogyha mégsem lesz belőle vészhelyzet, akkor megutálnak az emberek, mint a szart?
2021. febr. 4. 09:22
 37/40 Gyaszvertemeg ***** válasza:

Bocsánat, utánanéztem, a világjárványt visszavonom. De ugyanúgy áll a kérdésem, hogy vajon minden, a világ másik felén feltűnő ismeretlen vírus miatt le kéne zárni a határokat? Hát akkor fixen meg lennének nyírbálva a szabadságjogaink, ha egy itt sem lévő vírus ellen zárnánk le a határokat!

Vagy Kínára gondolsz? Szerintem ne próbáljuk megfejteni, Kína mit gondolt, szerintem egy ideig még el is hitte a kormány, hogy eltussolhatják és nem lesz komolyabb járvány...

2021. febr. 4. 09:29
 38/40 anonim ***** válasza:
27%
Eddig sem jutott eszembe, hogy beoltassam magam, és mostanában sem szándékozom megtenni. Közöljék tudományos alapokra helyezve, hogy hány százalék esély van rá, hogy elkapom oltás nélkül a mutációt! De ami még fontosabb: teszteljenek közvetlenül az oltás előtt az oltóponton, mert fertőzötten nem lehet vakcinázni!
2021. márc. 20. 13:13
 39/40 anonim ***** válasza:
87%
Nem kérdés, hogy beoltatom magam, mert ez az egyedüli mód arra, hogy kijussunk ebből a járványhelyzetből. Le lehet értékelni, vírusfóbiásozni, birkázni, de ez tény. Bátyám Covid osztályon dolgozik: náluk csak a hétvégén 25-en haltak meg a Covidtól, fiatalok is! Egy influenzajárvány idején nem kellett teljes osztályokat lezárni, és orvosokat átvezényelni az influenzaosztályra.
2021. márc. 20. 13:23
 40/40 anonim ***** válasza:
Amig ezt nem tudják normálisan, szakszerűen lebonyolitani kis hazánkban, addig kár is oltásról beszélni. A háziorvosomnál hiába van nyilvántartva, hogy mire vagyok allergiás, ha még nem voltam részletes felülvizsgálaton, hogy tudjam milyen rejtett alapbetegségeim vannak, amikre esetleg nem szabad bizonyos fajta oltásokat kérnem. Mint azt előttem is irta valaki, nem szabad megkockáztatni, hogy teszteletlenül, esetleg covidosan kapjuk meg az oltást, márpedig senkitől nem hallottam még, hogy tesztelték volna az oltás előtti percekben. Kontár munka ez a javából, és felelőtlen.
2021. ápr. 11. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!