Tényleg veszélyes az új angliai COVID mutáció, vagy csak az európai szinten is alacsony oltási hajlandóságot akarják valahogy növelni?
Az angol oltási hajlandóság sem túl magas. Tudom a mainstream hírekben megjelenő kutatások szerint igen de annak felé se igaz. És azoknak akik mégis beadnák nagyrésze idős. Így be kellett dobni valamit hogy a fiatalabbak is megrémüljenek.
Ilyen g*ci kormányt mint az Angol.
Amúgy ott is azután zuhant az oltápartiak aránya miután többen anafilaxás sokkot kaptak.
Amúgy tegnap láttam a hírekben meg a neten, hogy tömegek tolongtak a vasútállomáson, meg az autópályákon, meg mindenhol hogy északra meg Skóciába meg Walesbe menjenek mert nekik is elegük van. Szó szerint egymás hegyén-hátán tolakodva (ahogy angolt még sosem láttam) rohantak, hogy mehessenek vidékre ahol nincs olyan szintű lezárás.
Valamelyik cikkben elbujt az a mondat hogy "kutatók már szeptemberben azonosították az új mutációt".
Erről ennyit. Alacsony az oltási hajlandóság. Ha egy oltás 15€, akkor ha mindenkinek vettek egyet, az az Unióban 5 milliárd euró. Nem akarják a kukába dobni...
Csak azért van, hogy a diktatúra tovább fennmaradhasson.
Januártól-Februártól támadni fog az is
az is elég beszédes, amikor a híradóban bedobták ezt, akkor úgy mondták, hogy az nem tisztázott, halálosabb-e, de 70%-kal jobban fertőz. majd mutatták az egyik kutatót, aki azt mondta, hogy jelen pillanatban nem tudják, hogy halálosabb-e vagy hogy fertőzőbb-e...:D
magyarul van egy mutáció, amiről ugyanannyira nem tudnak sokat még, mint a többi korábbi típusáról, de rögtön le kell zárni mindent, mert mi van ha...szóval nagyjából így kell ettől is rettegni. lehet jobban fertőz, lehet mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!