Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy itt a sokkal fertőző...

Most hogy itt a sokkal fertőzőbb angol mutáció, beoltatod magad Covidra? Ez azért meggyőzött?

Figyelt kérdés
Ugye ez nagyon fertőtő már a gyermekeket is sajnos. Ez azért elég nyomós érv az oltásra. Így azért beoltatod magad? És ugye gyorsan kell meggondolni, mert már Németországba van az afrikai mutáció amire már nem hat a vakcina

2021. jan. 13. 17:22
1 2 3 4
 11/40 anonim válasza:
22%

Amúgy is beoltattam volna magam. Természetesen. Mivel szeretnék normális életet élni, amihez szükséges a korlátozások feloldása, amihez pedig szükséges az átoltottság.

"Ne egy rajtam kívülálló akárki akarjon befolyásolni ebbe az irányba, - ha meggondoltam magam, majd jelzem a megfelelő időben a megfelelő helyre."

Bocsánat, de az ilyen emberektől forr fel leginkább az agyvizem, akik atyaúristennek gondolják magukat, és mindenféle utánaolvasás nélkül "a szomszéd szomszédjának a szomszédjától hallottam"-ok alapján gondolják azt, hogy ők majd maguknak megszakértik az oltást. Én meg maradjak otthon még tíz évig, azok meg, akik a korlátozásoknak köszönhetően elvesztették a munkájukat, dögöljenek meg, mert a 8 általánost végzett Béla is úgy gondolja, hogy a véleménye értékes és releváns lehet tudományos kérdésekben. Aki retteg az oltástól (és magától a vírustól, amiről még csak magának se meri beismerni, hogy létezik és veszélyes, mert a végén még elkezdene pánikolni tőle), az költözzön egy lakatlan szigetre kedvére, vagy zárkózzon be élete végéig (ha már ezek szerint ez annyira bejött neki), de minket hagyjon már élni, köszi.

2021. jan. 14. 00:15
 12/40 anonim ***** válasza:
74%
11) A fidesz miatt kell otthon maradnod,éhen halnod stb.De te még iskolázott ember létedre sem tudod felfogni, inkább lenézed a 8 általánosokat végzetteket.Az a legborzasztóbb amikor egy valóban iskolázott személy a síkhülye ez sajnos megkérdőjelezi a felsőoktatásba vetett hitet,az ott eltöltött éveket,a rengeteg pénzráfordítást amit az adófizetők álltak.Te vagy az oktatás szégyene, annyi eszed van mint egy 8 évesnek.
2021. jan. 14. 04:08
 13/40 anonim ***** válasza:
62%
#11 Na megérkezett a jó alattvaló. Futás az oltásért, és ha kérdezik, a s'eggedbe kéred.
2021. jan. 14. 13:44
 14/40 anonim ***** válasza:
27%
Ezt honnan veszitek, hogy nem hat rá? erre sincs semmilyen tudományos bizonyíték, mint ahogy arra sem, hogy a vakcinának bármilyen hosszútávú mellékhatása lenne.
2021. jan. 14. 23:53
 15/40 anonim ***** válasza:
58%

11

Igaz tudod hogy vannak szakemberek akik az oltás ellen vannak sőt olyanok is akik tagadják a vírus létezését? Ezt nem kozember találta ki

Igaz tudod hogy ez egy szándékosan generált mesterséges válság?

Igaz tudod hogy hülye vagy?

Azért tudod egy kicsit szánalmas hogy a saját rettegesedet próbálod ravetiteni másokra.Mi nem félünk se a "vírustól" se az oltastol csak nem kérünk a bohockodasbol

2021. jan. 15. 18:01
 16/40 anonim ***** válasza:
29%
Utálom a magabiztos embereket. Egyre jobban. "Az a baj a világgal hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." Vírusügyben mi a tökömért ennyire magabiztos itt ennyi ember? Pláne bevallottan 8 általánossal, ember.
2021. jan. 16. 12:31
 17/40 anonim ***** válasza:
74%

16

Mert nem vagyunk agymosottak, saját magunk gondolkozunk.Nem csak a közmédia szakembereit hallgatjuk meg.Raadasul rengeteg a logikai bukfenc ennél a covidos ügyben

Ja és hogy lehet az hogy még sose találkoztam 1 éven át se az eredeti coviddal,se a mutalodott al,se az első második harmadik hullámmal,se a brit mutacioval se a dél afrikai mutacioval és gyanítom hogy a negyedik hullámmal sem fogok?!

2021. jan. 17. 17:35
 18/40 anonim ***** válasza:
24%

"hogy lehet az hogy még sose találkoztam 1 éven át se az eredeti coviddal,se a mutalodott al,se az első második harmadik hullámmal,se a brit mutacioval se a dél afrikai mutacioval"

Úgy, hogy az egész világ leállt hónapokra, most is csak félgőzzel működik, mindenki maszkot hord, stb, és ez mind téged is véd. Egyébként meg vannak, akik tünetmentesen esnek át rajta, így lehet, hogy igenis találkoztál vele te is, csak nem tudsz róla, mert mázlista vagy.

2021. jan. 17. 20:09
 19/40 anonim ***** válasza:
37%
#18 Te most az ágy alól írsz? Milyen ott lenni március óta?
2021. jan. 18. 08:29
 20/40 anonim ***** válasza:
77%
Az 1x használatos maszkon simán kilélegzed a vírust.akkor védene valamennyit ha rátüsszentenél másokra,de ez azért eléggé ritka.
2021. jan. 18. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!