Milyen adókulcsokra lehet számítani, ha 2022-ben nyer az ellenzéki összefogás?
"Csökkenőre."
Az lehetséges hogy levinnék az áfát de hogy az SZJA-d megduplázódna az is biztos mert ezeknek 200 ezres fizetéssel már kőgazdag vagy
Lásd a 9. választól kezdve: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..
A társasági adó kulcsát lehet, hogy egy kicsit megemelnék, mondjuk a jelenlegi 9%-ról 10-11%-ra.
3. Mondjuk úgy lesz, ahogyan mondod: csökken az áfa, emelkedik az szja. Tehát kevesebb lesz a fizetésed, de olcsóbb is lesz minden. Akkor mi a probléma?
(és akkor tekintsünk el attól, hogy senki nem mondott olyat, hogy emelik az szja-t, csak rosszat álmodtál)
Csökkenőre...
Eccervót holnemvót.
Az alacsonykeresetűeknek maradna, a gazdagoknak* emelkedne. (*Mindenki gazdag aki minimálbér fölött van)
5#
Az a probléma,hogy nem akarom,hogy csökkenjen a fizetésem.
Amiért ekkora fizetésem van beosztottként,ahhoz,hogy elérjem sok időt, energiát és pénzt fektettem.
Én azzal sem értek egyet,hogy legyen adómentes a minimálbér.
Talán, ők nem használják az állami szolgáltatásokat?
Én azt támogatom,hogy a milliomosok, milliárdosok legyenek megadóztatva és ne azok, akik nyamvadt bruttó 600-700 ezret keresnek.De, úgy is az lesz, mert azokhoz,akik tényleg gazdagok, nem mer hozzányúlni senki.
“ Én azt támogatom,hogy a milliomosok, milliárdosok legyenek megadóztatva és ne azok, ”
Ja, a lényeg hogy valaki más, csak ne te. Ismerős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!