Miért kapják fel egyből a Karácsony-hívek a vizet, mikor az elért eredményeiről kérdezem őket?
Történetesen két kérdést tettem fel itt a gyakorikérdéseken - ahol köztudottan a balosok vannak többségben - azzal kapcsolatban, hogy Karácsony Gergely milyen eredményeket ért el az elmúlt évek során, amióta főpolgármester. Leszögezem, hogy a kérdésekben semmilyen provokáció nem volt, választ mégsem kaptam a kérdésemre, csak kioktatást, miszerint mindenért IS a Fidesz a hibás, Gergely Úr csak áldozat és amúgy jobb hogy nem fideszes a polgármester.
Feltenném a kérdést: ha egyszer a Karácsony-hívek szerint Gergely Szilveszter jó polgármestere a fővárosunknak, akkor miért nem tudnak egy hozzá köthető, jelentős fejlesztést felhozni nekem?
Kari Úr azt mondta megválasztása előtt, hogy BP. élhetetlen és minél előtt meg akarja ezt változtatni. Gyors és gyökeres változásokra van szükség - mondta. Még sincs egy épkézláb, önálló döntése, fejlesztése mióta főpolgármester Gergely?
Korábbi kérdéseim a témában:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..
Eredmény.
Már erre felkapják a fejüket.
Reménykedve,csodálkozva persze,hogy létezik-e ilyesmi , g e r.
/g ő t é t ő l./
Mert mondjuk nem telt el még másfél év sem a polgármesterségéből, és ennek nagyja egy olyan időszakban, amiben az ország gazdasága, konkrétan lejtmenetben volt és van is.
Ilyenkor, pláne mikor a kormány még plusz forrásokat is elvon az alapból megnyirbált adóbevételekből, nem nagyon szoktak új megaprojekteket indítani, mert nincsen miből.
Nem vagyok egy nagy Karácsony fan, de én érzem kínosan magamat amiatt, hogy a hívei képtelenek pár dolgot felsorolni, annak ellenére, hogy a fél életüket ezen a fórumon töltik:
Amiket megcsinált eddig:
-rászoruló családok rezsitámogatása
-kilakoltatások elleni fellépés
-ingyeness közösségi közlekedés munkakeresőknek
-klímavészhelyzetet kihírdetése
-római part "megvédése"
-zajvédő falat az M3-as kivezetőjére
-Ivókutak a város forgalmasabb csomópontjaira (fővárosi vízművekkel közös projekt)
-liget projekt újragondolását kezdeményezte és tervezett építkezéseket állított le.
Illetve folyamatban van:
-saját CT és MR minden kerületnek
-Airbnb szabályozás
-üresen álló önkormányzati helyek civilszervezeteknek
-Budapest befásítására stratégia készítése
-Lakóterületeken sebességcsökkentés
-parkolási rendszer egységesítése
-M3 klíma
-MOL bubi megújítás
-Budapest bicikliútjainak bővítése
százforintos molbubi
De tényleg, ez egyszerűen egy olyan dolog, ami csak döntés kérdése volt. Ő meglépte, hogy Tarlós megtette volna, azt kétlem.
(még mielőtt engem is Karácsony-fanoznátok: nem vagyok pesti, csak ott dolgozom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!