Miért kapják fel egyből a Karácsony-hívek a vizet, mikor az elért eredményeiről kérdezem őket?
Történetesen két kérdést tettem fel itt a gyakorikérdéseken - ahol köztudottan a balosok vannak többségben - azzal kapcsolatban, hogy Karácsony Gergely milyen eredményeket ért el az elmúlt évek során, amióta főpolgármester. Leszögezem, hogy a kérdésekben semmilyen provokáció nem volt, választ mégsem kaptam a kérdésemre, csak kioktatást, miszerint mindenért IS a Fidesz a hibás, Gergely Úr csak áldozat és amúgy jobb hogy nem fideszes a polgármester.
Feltenném a kérdést: ha egyszer a Karácsony-hívek szerint Gergely Szilveszter jó polgármestere a fővárosunknak, akkor miért nem tudnak egy hozzá köthető, jelentős fejlesztést felhozni nekem?
Kari Úr azt mondta megválasztása előtt, hogy BP. élhetetlen és minél előtt meg akarja ezt változtatni. Gyors és gyökeres változásokra van szükség - mondta. Még sincs egy épkézláb, önálló döntése, fejlesztése mióta főpolgármester Gergely?
Korábbi kérdéseim a témában:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..
Helló. Én anno Karácsonyra szavaztam, igazából csak azért, hogy Orbánnak üzenjek ezzel. Azt gondoltam, hogy látnia kell, hogy az ország jelentős része nem ért egyet a gyűlöletkeltéssel, a centralizásssal. Szerintem az üzenet átment :)
Karigeri "hívének" nem mondanám magam. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy nehéz helyzetben van. Támogatást nem kap, viszont akadályokat gördítenek elé, folyamatos lejáratókampány folyik elleni, megszólalni nem engedik. Látványos intézkedéséről nem tudok. Nem feltétlenül tartozik ide, de Tarlósnak sem voltak nagy lövései, szóval különbséget nem látok.
Azt pedig, hogy vannak, akik felhúzzák magukat, provokatívnak ítélik a kérdésed, valamilyen szinten meg tudom érteni. Persze jobb lenne higgadtan beszélgetni :)
Ez szerintem egy nagyon rossz megállapítás. A főnöknek kellene lennie annak aki gondolkodik. Egy célt irányt mutat és a többi ennek megfelelően cselekszik vagy ha a beosztott önálló döntést hoz akkor együtt működik a felettesével de ha ez nincs meg akkor hiteltelen a vezető és csak egy bábról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!