Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kapják fel egyből a...

Ékezetes billetyűzet kérdése:

Miért kapják fel egyből a Karácsony-hívek a vizet, mikor az elért eredményeiről kérdezem őket?

Figyelt kérdés

Történetesen két kérdést tettem fel itt a gyakorikérdéseken - ahol köztudottan a balosok vannak többségben - azzal kapcsolatban, hogy Karácsony Gergely milyen eredményeket ért el az elmúlt évek során, amióta főpolgármester. Leszögezem, hogy a kérdésekben semmilyen provokáció nem volt, választ mégsem kaptam a kérdésemre, csak kioktatást, miszerint mindenért IS a Fidesz a hibás, Gergely Úr csak áldozat és amúgy jobb hogy nem fideszes a polgármester.

Feltenném a kérdést: ha egyszer a Karácsony-hívek szerint Gergely Szilveszter jó polgármestere a fővárosunknak, akkor miért nem tudnak egy hozzá köthető, jelentős fejlesztést felhozni nekem?

Kari Úr azt mondta megválasztása előtt, hogy BP. élhetetlen és minél előtt meg akarja ezt változtatni. Gyors és gyökeres változásokra van szükség - mondta. Még sincs egy épkézláb, önálló döntése, fejlesztése mióta főpolgármester Gergely?

Korábbi kérdéseim a témában:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..

2021. jan. 11. 17:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

Helló. Én anno Karácsonyra szavaztam, igazából csak azért, hogy Orbánnak üzenjek ezzel. Azt gondoltam, hogy látnia kell, hogy az ország jelentős része nem ért egyet a gyűlöletkeltéssel, a centralizásssal. Szerintem az üzenet átment :)

Karigeri "hívének" nem mondanám magam. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy nehéz helyzetben van. Támogatást nem kap, viszont akadályokat gördítenek elé, folyamatos lejáratókampány folyik elleni, megszólalni nem engedik. Látványos intézkedéséről nem tudok. Nem feltétlenül tartozik ide, de Tarlósnak sem voltak nagy lövései, szóval különbséget nem látok.

Azt pedig, hogy vannak, akik felhúzzák magukat, provokatívnak ítélik a kérdésed, valamilyen szinten meg tudom érteni. Persze jobb lenne higgadtan beszélgetni :)

2021. jan. 14. 10:04
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Munkaköri leírásában nem szerepel az, hogy bármiféle eredményt fel kellene mutatnia. Egy főnöknek különben sem az a dolga, hogy csináljon bármi érdemlegeset, feladata kizárólag az, hogy biztosítsa a tehetséges beosztottjai számára a megfelelő munkakörülményeket.
2021. jan. 14. 12:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem egy nagyon rossz megállapítás. A főnöknek kellene lennie annak aki gondolkodik. Egy célt irányt mutat és a többi ennek megfelelően cselekszik vagy ha a beosztott önálló döntést hoz akkor együtt működik a felettesével de ha ez nincs meg akkor hiteltelen a vezető és csak egy bábról beszélünk.

2021. jan. 14. 15:08
 14/14 anonim ***** válasza:
ad #13: alapvető tévedés. A főnök nem szakember, hanem menedzser. A két dolog alapvetően különbözik egymástól és 75 éves tapasztalatom is egyértelműen ezt támasztja alá. Ahogyan megyünk felfelé a hivatali ranglétrán (elméletben) egyértelműen kiderül, hogy a főnököt egy adott szempont alapján választják ki felülről vagy vagy szavazzák meg alulról. A szakember sem univerzális, így egy magasabb beosztásban már nem képes bizonyos feladatokat áttekinteni sem, nemhogy érdemlegesen művelni, egyébként sem férne bele a munkaidejébe. Ha bárki megnézi a magasabb beosztásban levőket, legyenek ezek akár művészek, akár műszaki-természettudományos alapképzettséggel vagy egyébbel rendelkező emberek, a magasabb beosztásban már nem ők az igazán sikeresek, hanem az általuk felügyelt területen dolgozó beosztottak hozzák azt az eredményt, ami a sikert jelenti. És még egy szempont: főnök mindig az lesz, aki főnök akar lenni. A kisebb főnökök még lehetnek igazi szakemberek, de a magasabb szintű főnökök már messze nem azok. Elég, ha átnézed pl. a Nobel-díjasok listáját.
2021. jan. 15. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!