Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha azt mondaná a kormány,...

Ha azt mondaná a kormány, hogy akkor lesz vége a lezárásoknak ha mindenki beoltatja magát. Te megtennéd?

Figyelt kérdés
Mindenki szabadulni akar már ettől a nem mehetsz sehova & egész nap pofazacskóban kell koccolnod helyzettől. A kormány szerint a Fizer vakcina megvéd az összes mutációtól és azt mondja, ha mindenki be lesz oltva akkor szabad a pálya polgárok. Mit tennél?

2021. jan. 11. 21:00
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
44%
#30 A Mi Hazánk Mozgalom ellenzi a korlátozásokat.
2021. jan. 15. 08:11
 32/35 anonim ***** válasza:
61%

Én is venném a sátorfám és Fehéroroszország.

Közel anyanyelvi szinten beszélek oroszul, biztos hasznomat vennék, be tudnék illeszkedni.

2021. jan. 16. 05:14
 33/35 anonim ***** válasza:
De amúgy Fehéroroszországban nincs ilyen? Vagy miért pont azt az országot írjátok páran?
2021. jan. 16. 09:08
 34/35 anonim ***** válasza:
#33 igen Fehéroroszországvan nincs ilyen
2021. jan. 16. 09:22
 35/35 anonim ***** válasza:

Hát igen... ha én beszélek mondjuk Franciául, akkor tárt karokkal várnak Franciao-ban. Ha beszélek Kínaiul, akkor körbetáncolnak Kínában ha ki akarok vándorolni oda. Aki meg Fehéro.-ba akar menni, annak elég oroszul tudnia és már ki is vándorolhat, még el is halmozzák majd minden jóval...

Egyébként én drukkolok neked, nagyon remélem, hogy sikerül kivándorolnod, biztosan sok embert boldoggá tennél ezzel a környezetedben is.

2021. jan. 16. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!