Ha azt mondaná a kormány, hogy akkor lesz vége a lezárásoknak ha mindenki beoltatja magát. Te megtennéd?
Szkeptikus vagyok az oltással. Tudom, rengeteg önjelölt gyógyszerész le fog itt engem ugatni, de én nem bízom benne, rengeteg a kérdőjel, ha 5000 orvos/gyógyszerész/akármilyen szakember elkezd engem hiteles papírokkal bombázni, hogy 100% biztonságos az oltás, akkor is kivárok, minimum pár hónapot.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy még tavalyelőtt (karácsonykor) átfutott rajtunk a korona, az egész család produkálta a tüneteket, amiket később ismertettek. Akkor mi azt hittük, hogy sima influenza. Én személy szerint 2-3 nap alatt túllettem rajta, a leglassabban nagyim gyógyult, de ő sem volt beteg 1
* ő sem volt beteg 1 hétnél tovább.
Véletlen előbb elküldtem.
Lefedtem a kiskapukat.
Nagyjából az utazás és a bulizás az, amit nem tudok megtenni, bár ha nagyon akarnám azokat is meg tudnám oldani.
#17 én sem rajongok Beloruszért. Utálom a rezsimet.
De mégis inkább rohadok meg ott minthogy beadassam magamnak a vakcinát.
De ha úgy jobban tetszik akkor azt mondom hogy elmegyek Fekete-Afrikába. Az nem kommunista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!