Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha azt mondaná a kormány,...

Ha azt mondaná a kormány, hogy akkor lesz vége a lezárásoknak ha mindenki beoltatja magát. Te megtennéd?

Figyelt kérdés
Mindenki szabadulni akar már ettől a nem mehetsz sehova & egész nap pofazacskóban kell koccolnod helyzettől. A kormány szerint a Fizer vakcina megvéd az összes mutációtól és azt mondja, ha mindenki be lesz oltva akkor szabad a pálya polgárok. Mit tennél?

2021. jan. 11. 21:00
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
77%
#7 Fehéroroszországba.
2021. jan. 12. 07:07
 12/35 anonim ***** válasza:
76%
Nem, mert nem hinném el. Addig fogják fenntartani a diktatúrát, amíg meg nem döntjük a rendszert.
2021. jan. 12. 08:11
 13/35 anonim ***** válasza:
84%
A kormánynak már azt sem hiszem el, ha kérdez. Egy percig se hidd, hogy a te érdekeidet tartja szem előtt.
2021. jan. 12. 08:24
 14/35 anonim ***** válasza:
78%

Szkeptikus vagyok az oltással. Tudom, rengeteg önjelölt gyógyszerész le fog itt engem ugatni, de én nem bízom benne, rengeteg a kérdőjel, ha 5000 orvos/gyógyszerész/akármilyen szakember elkezd engem hiteles papírokkal bombázni, hogy 100% biztonságos az oltás, akkor is kivárok, minimum pár hónapot.

Egyébként biztos vagyok benne, hogy még tavalyelőtt (karácsonykor) átfutott rajtunk a korona, az egész család produkálta a tüneteket, amiket később ismertettek. Akkor mi azt hittük, hogy sima influenza. Én személy szerint 2-3 nap alatt túllettem rajta, a leglassabban nagyim gyógyult, de ő sem volt beteg 1

2021. jan. 12. 08:30
 15/35 anonim ***** válasza:
68%

* ő sem volt beteg 1 hétnél tovább.

Véletlen előbb elküldtem.

2021. jan. 12. 08:31
 16/35 anonim ***** válasza:
83%

Lefedtem a kiskapukat.

Nagyjából az utazás és a bulizás az, amit nem tudok megtenni, bár ha nagyon akarnám azokat is meg tudnám oldani.

2021. jan. 12. 10:42
 17/35 anonim ***** válasza:
32%
6.&11. Na így már érthető. Egy ízig-vérig kommunistához van szerencsénk, aki rohan a diktatúrába, ahol az embereket verik, bebörtönzik. Ezek szerint beszélsz oroszul? És ott mit dolgoznál? Beállnál a rendőrséghez verni a tüntetőket? Biztosan jól fizet és élveznéd.
2021. jan. 12. 10:48
 18/35 anonim ***** válasza:
47%

#17 én sem rajongok Beloruszért. Utálom a rezsimet.

De mégis inkább rohadok meg ott minthogy beadassam magamnak a vakcinát.

De ha úgy jobban tetszik akkor azt mondom hogy elmegyek Fekete-Afrikába. Az nem kommunista.

2021. jan. 12. 11:17
 19/35 anonim ***** válasza:
53%
Itt is be fogják börtönözni az embereket, ha nem adatják be maguknak a mérget.
2021. jan. 12. 12:19
 20/35 anonim ***** válasza:
62%
#19 de Belaruszba meg nem. Vagyis azért mert nem oltatja be magát nem börtönzik be. Ezért mennék oda. Nyilván lenne rendes munkám és esetleg a tüntetőket is segíteném.
2021. jan. 12. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!