Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha azt mondaná a kormány,...

Ha azt mondaná a kormány, hogy akkor lesz vége a lezárásoknak ha mindenki beoltatja magát. Te megtennéd?

Figyelt kérdés
Mindenki szabadulni akar már ettől a nem mehetsz sehova & egész nap pofazacskóban kell koccolnod helyzettől. A kormány szerint a Fizer vakcina megvéd az összes mutációtól és azt mondja, ha mindenki be lesz oltva akkor szabad a pálya polgárok. Mit tennél?

2021. jan. 11. 21:00
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
70%
18. de továbbra se tudom, hogy 1) hogyan tudnál bármelyik EU-n kívüli országba csak úgy kivándorolni 2) miért hagynák, hogy ott élj 3) miből élnél meg ott?
2021. jan. 12. 12:50
 22/35 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként én is gondolkozom rajta, hogy ha tényleg úgy lesz, ahogy gondolom, és tartósan fenntartják a mostani diktatúrát, akkor beadom a menedékkérelmet egy nálunk demokratikusabb országba, pl. Fehéroroszországba, Iránba vagy Türkmenisztánba.
2021. jan. 12. 18:00
 23/35 anonim válasza:
80%
Biztos hogy nem. Nem tudni mik a mellékhatásai hosszútávon.
2021. jan. 13. 00:30
 24/35 anonim ***** válasza:
81%
#22 az iszlám országokat én kihagynám :D
2021. jan. 13. 02:11
 25/35 anonim ***** válasza:
53%
#24 Még a legrosszabbakban is csak a nőknek kell "maszkban" járni az utcán.
2021. jan. 13. 07:57
 26/35 anonim ***** válasza:
75%
Nem mert, meddőséget okozz. Népírtás küszöbén állunk, politikai háttér az egész. Egyesek meg félnek.. Engem nem fog beoltani senki sem.
2021. jan. 13. 22:15
 27/35 anonim válasza:
36%

Bocsánat, hogy megtöröm itt a nagy rettegést, de mégis mit gondoltok, hogyan lesz a lezárásoknak vége? Mágikusan elszivárog a vírus? Egyszercsak megunja, mert rájön, hogy a tobzoska jobb buli, mint az ember, és kivonul belőlünk?

A korlátozásoknak pedig akkor lesz vége, ha a társadalom 60%-át beoltják. Ez nem "mi lenne ha", ez jelenleg tény, amit vagy elfogadsz, vagy... elfogadsz.

Persze, malmozhatunk még így a karanténban 15 évig, hogy megtudjuk, hogy a most beoltottak hány százalékának lesz valamilyen betegsége, és gyárthatunk abból konteót, hogy Marika néni, aki az oltás idején 70 éves volt vajon emiatt halt-e meg 80 éves korában, miközben persze a történelem legnagyobb gazdasági válságában sodródunk. Mondjuk sokakat ez úgyse fog érdekelni, mert előbb öngyilkosok lesznek a magányban.

Emiatt diktatúrát kiáltani pedig kifejezetten arról tanúskodik, hogy az illető nem ezen a világon él. Elmesélném mindenkinek, hogy vannak egyéb kötelező oltások, amiket ha nem adsz be a gyerekednek, elveszik tőled.

2021. jan. 13. 23:55
 28/35 anonim ***** válasza:
63%

Nem, én jobban féltem magam (a hosszútávú és nem pedig a rövidtávú mellékhatások miatt).

Pont nem érdekelnek a korlátozások ebből a szempontból....egyébként sem kibírhatatlan, hogy veszek fel maszkot vagy éjszakai kijárási tilalom van.

Valós, hogy a denevérből származik meg nem is feltűnő, miért nem csitul, tűnik el....

Én is inkább a politikát látom benne, ahogy az oltásban is.

Már csak azt nem értem, miért is nem lehet elfogadni, ha valaki nem akarja magát beoltatni? Én is elfogadom, aki beadatja, én meg nem akarom.

Ja, amúgy nem örök életre véd, akkor ha jönne a 3. hullám, jönne még egy oltás vagy mi..? 😂

2021. jan. 14. 06:29
 29/35 anonim ***** válasza:
88%

#27 nem lesz itt semmilyen 60% beoltás. Majd akkor lesz vége ha:

-az emberek teljesen elszegényednek,nem lesz veszteni valójuk és fellázadnak a szabadságkorlátozások ellen(akkor viszont vér fog folyni)

-vagy leváltják egy a maffia kormányt és egy olyan párt kerül hatalomra 22-ben akik rögtön eltőrlik az összes korlátozást.

2021. jan. 15. 00:30
 30/35 anonim ***** válasza:
6%

"vagy leváltják egy a maffia kormányt és egy olyan párt kerül hatalomra 22-ben akik rögtön eltőrlik az összes korlátozást."

Oké, a kormányt le kell váltani. De kire?

Főleg, hogy az ellenzéki pártok többsége még szigorúbb korlátozásokat vezetne be.

2021. jan. 15. 06:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!