Van ilyen ellenzéki történeteket a 2018-as választás napjáról?
Figyelt kérdés
Barátom mesélte, hogy olvasta FB-on hogy sokan a 2018-as választások másnapján már nem mentek dolgozni. Annyira letargiában voltak a vereségtől, hogy nem is tudtak aludni. Egész hajnalban tépelődtek, törtek, zúztak. Nem bírtak hétfő reggel munkába menni. Egész hétre szabadságot vettek ki vagy elmentek az orvoshoz hogy leigazolja. Valóban voltak ilyenek? Te mit tudsz? Miért csináltad ezeket? Ennyire megviselt a választás?2021. jan. 10. 11:02
12/17 anonim válasza:
Karácsony Gergő, a választás napján, kb 14h magasságában, szinte mindegyik TV csatornán radikálisan felszólította a Fideszt, hogy eszükbe ne jusson megakadályozni az általa kiírt népszavazást, melyben majd az Alaptörvény azonnali megváltoztatását követeli! Mondta ezt úgy, mintha már a parlamentbe indulna.... Aztán 18 óra tájban, valahogy elakadt a hangja és attól kezdve hosszú ideig - napokig - nem lehetett rátalálni sem.
13/17 A kérdező kommentje:
Nos?
2021. aug. 5. 01:27
14/17 anonim válasza:
Hát ha jövőre nyernek, akkor lesz nagy összeomlás.
15/17 anonim válasza:
Erre élvezkedsz, kérdező? Majd jövőre megnézheted a nácikat, ahogy szétverik Budapestet, ha nem a Fidesz nyer.
16/17 anonim válasza:
Azért ennyire betegesen senkinek nem lenne szabad beleélni magát a politikába, hogy bármi történik letargia kapja el és rohan kivenni pár nap szabadságot. Oké, ha valakit érdekel a politika, meg foglalkozik vele egészségére, de ez azért szerintem beteges.
17/17 anonim válasza:
Én akkor DK-s voltam, Klárika elszámoltat mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!