Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van ilyen ellenzéki történetek...

Van ilyen ellenzéki történeteket a 2018-as választás napjáról?

Figyelt kérdés
Barátom mesélte, hogy olvasta FB-on hogy sokan a 2018-as választások másnapján már nem mentek dolgozni. Annyira letargiában voltak a vereségtől, hogy nem is tudtak aludni. Egész hajnalban tépelődtek, törtek, zúztak. Nem bírtak hétfő reggel munkába menni. Egész hétre szabadságot vettek ki vagy elmentek az orvoshoz hogy leigazolja. Valóban voltak ilyenek? Te mit tudsz? Miért csináltad ezeket? Ennyire megviselt a választás?
2021. jan. 10. 11:02
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Bocs a látszólag értelmetlen kérdésszövegtől. Nem engedte a Te/ti igeidővel kérdést feltenni így a van került oda
2021. jan. 10. 11:03
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen történetem nincsen, az hogy maradtak Orbánék az szerintem senkit sem lepett meg senkit (akit igen, az egy álomvilágban él), a szétaprózott ellenzéknek esélye sem volt 2018-ban. Ami negatív meglepetés volt az az újabb kétharmad, azért azt én reméltem, hogy nem lesz meg a Fidesznek. Ilyen 120-125 fideszes képviselői helyre számítottam. Ami külön bosszantó volt, hogy simán megakadályozható lett volna már azzal, ha Budapesten a Jobbik visszalép, már nem lenne Fidesz kétharmad például, ezt maga Vona Gábor is elismerte később.
2021. jan. 10. 11:07
 3/17 anonim ***** válasza:
64%
Nem unod még kérdező ezeket a provokatív troll kérdéseket?
2021. jan. 10. 11:10
 4/17 anonim ***** válasza:
84%

nekem olyan volt, hogy kedd este úgy berúgtam, hogy másnap nem mentem dolgozni

az ér?

2021. jan. 10. 11:16
 5/17 anonim ***** válasza:
31%
Én csak olyanról tudok, amikor emiatt a fideszszimpatizánst megköpködték és lehazaárulózták.
2021. jan. 10. 11:18
 6/17 anonim ***** válasza:
61%

Budapesten több százan voltak kint aznap este partrendezvenyeken. Én pl jobbikén voltam és mindenki hasonlóan érezte magát.

Fidesznél viszont ünnepeltek aztán részegen elindultak törni-zúzni

Ellenzekiek inkább letargiaban voltak nem volt semmi agresszió

2021. jan. 10. 11:26
 7/17 anonim ***** válasza:
93%

Mesélte, hogy olvasta a fészbukon.... nem kezdődik valami hitelesen.

Olyat is meséltek, hogy a fidesz vezetés majd én öngyilkos lett, a hírek hallatán

Ez eddig 1:1.

Én 90 óta minden választáson részt vettem, de egyik után se estem letargiába, igaz a felmenők közt se nagyon volt lelki sérült.

Felnőtt ember el tudja fogadni a valóságot, akkor is, ha nem örül neki.

2021. jan. 10. 12:06
 8/17 anonim ***** válasza:
26%
Én, mikor már egyértelműnek tűntek a beérkező eredmények, felbontottam a behűtött pezsgőt.
2021. márc. 3. 12:45
 9/17 anonim ***** válasza:
8%
Örültem neki akkor már tartot a legyen ön is milliomos a fővárosban, msot még jobban 3-400 nettókkal döngetnek erre az emberek,
2021. márc. 3. 14:45
 10/17 anonim ***** válasza:
43%
Nekem másnap nem volt az egyetemen órám. Szerencsére, mert a választás éjszakáján egy szemhunyást nem tudtam aludni a gondolattól, hogy ennyi szellemi fogyatékos van ebben az országban, és újabb 4 év fasizmus jön bármiféle korlát nélkül.
2021. márc. 4. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!