Miért ennyire elfogultak a Karácsony szavazók?
Olvastam Karácsony facebook oldalát, és rosszul érintett. Az Orbán rajongók se ennyire elfogultak. Például annál a bejegyzésnél, hogy 25 hajléktalan lakást kapott, szinte kizárólag a főpolgármester nagylelkűségéről és önzetlenségéről áradoznak. MÉGIS MILYEN NAGYLELKŰSÉG VAN ABBAN, HOGY VALAKI A KÖZVAGYONT OSZTOGATJA?????
Ezzel nem azt mondom, hogy nem szabadott volna lakást kapniuk, csak azt, hogy szerintem ez nem nagylelkűség, de még csak nem is politikai teljesítmény.
Már magában a kérdésben is leírtam, hogy nem az a baj, hogy lakást kapnak hajléktalanok. Sőt még csak nem is szóltam egy rossz szót se Karácsony politikájáról. Az elvakult híveiről kérdezem, hogy miért ilyenek.
Mindegy hagyjuk, amikor már valaki a saját kérdésére más profilból válaszolgat akkor onnantól nem is igazán érdekel.
"Már magában a kérdésben is leírtam, hogy nem az a baj, hogy lakást kapnak hajléktalanok"
Honnan tudtam volna, hogy te írtad a kérdést, én eddig azt hittem, hogy itt különböző személyek vannak. Úgy tűnik lehet csak nekem tűnik normálisnak egy profilt használni.
"Honnan tudtam volna, hogy te írtad a kérdést, én eddig azt hittem, hogy itt különböző személyek vannak."
Onnan, hogy elolvasod a 12. kommentemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!