Miért ennyire elfogultak a Karácsony szavazók?
Olvastam Karácsony facebook oldalát, és rosszul érintett. Az Orbán rajongók se ennyire elfogultak. Például annál a bejegyzésnél, hogy 25 hajléktalan lakást kapott, szinte kizárólag a főpolgármester nagylelkűségéről és önzetlenségéről áradoznak. MÉGIS MILYEN NAGYLELKŰSÉG VAN ABBAN, HOGY VALAKI A KÖZVAGYONT OSZTOGATJA?????
Ezzel nem azt mondom, hogy nem szabadott volna lakást kapniuk, csak azt, hogy szerintem ez nem nagylelkűség, de még csak nem is politikai teljesítmény.
Egy szóval se mondtam, hogy ajándékba kapták a lakást. A kérdés viszont továbbra is érvényes:
Mi abban a nagylelkűség, hogy valaki más vagyona fölött rendelkezik?????
@15: normális esetben nem is lenne az. De Magyarországon ez igenis annak számít -az itt megszokott mód az, hogy fillérekért megkapja valami jó káder, akinek amúgy semmi szüksége nem lenme rá.
Az pedig nem Karácsony hibája, hogy itt ilyen nagylelkűségnek számít, ha az e célre szolgáló ingatlanokat azok kapják, akiket illet...
Magyarul bármit csinál az csak rossz? Ha kiadja rászorulóknak akkor az a baj. Gondolom, ha azt csinálná, mint az előző vezetés, hogy eladogatja az ingatlanokat, a maradékba meg a haverokat, rokonokat, párttagokat tennék akkor az lenne baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!