Orbán Viktor emlékezet problémákkal küzd? Miért beszélt a propaganda rádióban 2006-ban törő zúzó baloldali tömegről, amikor 2006-ban ő tüzelte fel a magasan kvalifikált híveit meg a fradi ultrákat, hogy gyújtogassanak és törjenek zúzzanak Budapesten?
Nézzétek meg a tízesben linkelt videó alatt az egy szál kommentet. Nyissátok ki, és olvassátok. Ilyet még nem olvastatok még a neten sem szerintem:
#15 Bárhol láthatsz hasonlót ahol valaki megpróbál egy google fordítós írás betenni. Ismerősöm az osztrákoknak szeretett volna szállás ügyben levelet írni egy hotelbe, még a nő nevét is lefordította neki a google karácsonyfára. Szerencsére annyi esze volt ismerősömnek, hogy mielőtt ő elküldte a levelet azért megkért valakit aki tud németül, hogy a nagy hülyeségeket javítsa már ki benne.
De találhatsz hasonló szövegeket használati utasításokban amikor egy kínai vagy koreai próbálja magyarra átültetni a szövegét.
Net tudom, mire gondolsz,hogy mivel tüzelt fel Orbán bárkit is?
Gondolom lemaradt a link, pótold, légyszí.
Én mindegyik helyszínen jelen voltam, te meg nem.
A TV épülete mögött 14 busznyi pajzsos, botos rendőr ült, bármikor bevethették volna őket.
De nem, a kapuban nYakkendős vidéki forgalomirányítók álltak.
Másnap megbeküldték a 6 tonnás vízágyút a felázott fűre 1 fővel, oldalbiztosítás nélkül.
GyurcsánY azt nyilatkozta, hogy folyamatos kapcsolatban volt a helyszín parancsnokkal.
Elkúrta ezt is. 😁
Jól jött volna nekik egY meglincselt rendőr, de neki nem bántotta.
A futball hulliganok a vállukon hozzák ki, pár méterre tőlem tettél le. Ott zokogott szegény srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!