Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha asszonynak nevezne Orbán...

Ha asszonynak nevezne Orbán te megsértődnél?

Figyelt kérdés
2021. jan. 7. 18:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%

Ha Varga Juditot asszonyságnak neveznék, akkor is ilyen megértő lennél?

vagy mondjuk nagyságának.

2021. jan. 7. 18:51
 12/19 A kérdező kommentje:

Mindenen az ellenzék kötözködik és észre sem veszi hogy hülyét csináélnak magukból

1 - Nem igaz a kifogásuk. Az emberek asszonynak nevezik az asszonyokat MÉG. Nem történt akkora queer forradalom hogy ez megváltozott volna

2 - Ezem csámcsognak, ahelyett hogy ötleteket, hasznos interpellációkat adnának a covid válságra

2021. jan. 7. 18:56
 13/19 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom, hogy felétek hogy van, de felénk "asszonyságnak" legfeljebb lepukkant 50 pluszos, egész életét háztartásbeliként leélt, házas nőket hívnak.

Lehet, hogy nem szándékos volt a szóhasználat Orbán részéről, de mivel az elmúlt időben a nők társadalmi helyzetét illető megnyilvánulásokban a Fidesz fullba nyomta a kretént, már-már Szaúdi szintet hozott, ezért joggal feltételezi bárki, hogy a lekezelő szóhasználat nem véletlen volt a részéről.

Csodálkoznék, ha egy férfi tudós esetén uraságozott volna, és nem professzor vagy doktor vagy tudós, kutató, stb jelzővel illette volna az adott személyt.

2021. jan. 7. 19:18
 14/19 anonim ***** válasza:
36%

Azért mégsem azt mondta, hogy kislakást nagyobbra cserélni olyan, mint elhagyni az 50-es lepukkant öregecske feleség asszonyságot, aki egész életében háztartásbéli volt lecserélni egy fiatalabbra.

Hanem a tudományos teljesítményét méltatta.

2021. jan. 7. 19:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen meg. Én sohasem buzulok.
2021. jan. 7. 20:03
 16/19 anonim ***** válasza:
76%
#13: pontosan, ha férfi lett volna az a tudós, akkor nem uraságnak szólítja, hanem doktor úr, professzor úr. Amikor sikeres nővel hozza össze a sors hajlamos kiesni a szerepéből, nem igazán érzi, hogy mit illik, mit nem illik. Merkellel kapcsolatban is megfigyeltem ezt.
2021. jan. 7. 20:07
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem mert O1G-vel vágnék vissza.
2021. jan. 7. 20:10
 18/19 anonim ***** válasza:
83%

"Szabó Tímea sértődik meg azon, "

Ez az a szabó timi aki országos botrányt rendezett amikor valaki azt mondta, hogy kifejezetten ronda amikor eltorzult arcal fröcsögi az alkoholszagú

baromságait?

2021. jan. 7. 20:13
 19/19 anonim ***** válasza:
53%
Igen, mert férfi vagyok, de nem értem, miért baj, ha egy nőt asszonyságnak neveznek. Bőven van mit a szemére hányni Orbánnak, de a libsiket az zavarja legjobban, ha a nevükön nevezik a dolgokat.
2021. jan. 7. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!