A baloldal szervez gyűjtést czeglédy csabának, hogy be tudja fizetni a 6 milliárd forintnyi adócsalást?
Ó...megtudnád mondani, hogy jelen pillanatban ki és milyen ügyben nyomoz Tiborcz ellen?
Én ott leragadtam, hogy az Elios ügyben megtagadták a nyomozást...
Nem tagadták meg, azt állapították meg, hogy nem történt csalás.
Sőt a fő bizonyítékot maga a konkurencia a Tungsram szolgáltatta.
Az, hogy a nyugatifény poltikailag motiváltan lehazudta az eget is az más kérdés. De ugye a muszájkabátban tomboló dobrev klára nem tényező.
Ha már szóbahoztad az adomány gyűjtést, mennyire tartod gerinces dolognak Bayer eljárását?
Pofázni az megy, de ha orrba vágjak érte akkor már megy a hátrálás!
Milyen példát mutat az állampolgároknak az a vezető véleményformáló, aki semmibe vesz egy jogerős ítéletet?
Bocs, de a szarházy teleordította az országot, hogy ÓÓÓRBNÁÁÁÁNEGYG!!!
Aztán annyit mondott a Bayer, hogy Szarházy egy G, Szél Detti meg nyeli.
És akkor a bamiszemű érzékeny szarházy ezt annyira magára vette, hogy bíróságra vitte az ügyet. Mert senki ne mondja azt, hogy SZ1G, mert azzal az ő emberi méltóságát sértik.... Érted egy habzószájú országos O1G kampány után.
Ezért fizették ki a bayerrel szimpatizálók a 300 ezres bírságot.
Kérdező, az utolsó kommented azért valljuk be nem volt túl nívós!
Ha ezen a színvonalon szeretnéd folytatni, akkor erre a részemről nincs fogadókészség!
hát pedig körülbelül ennyire nívós a hadházy pere
hogy az sértődik be pont ugyanazon, amivel kapcsolatban ő országos kampányt visz
azért ez vicc
Ezek szerint te sem vagy különb az általad lenézett politikustól...
No csak, no csak...
Pedig ti sokkal különbnek tartjátok magatokat mindenkitől...
Szerintem ő sem téged!
Azt se tudja, hogy létezel...
De Bayert perete.
Pedig a H1G az az O1G paródiája volt.
És érdekes, a paródia sérti az alapvető emberi méltóságot, de az O1G kampány az nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!