A baloldal szervez gyűjtést czeglédy csabának, hogy be tudja fizetni a 6 milliárd forintnyi adócsalást?
Kérdező, csak néhány észrevétel...
Van már jogerős bírósági ítélet ebben a témában? Ha nincs, akkor ezzel a kérdésnek álcázott állítással megsérted az ártatlanság vélelmét, továbbá befolyást akarsz gyakorolni a független bíróságra! Mind a két tevékenységed jogsértő!
Arról a pici hibáról meg ne is beszéljünk, hogy személyneveket nagybetűvel kezdünk!
Jaj de szánalmas ez a mentegetés...
Nincs bírósági ítélet... akkor Mészáros Lőrinccel meg a többivel mi is a baj? Ellenük még eljárás sincs...
Czeglédy egy ugyanolyan korrupt gazember, mint a fideszes kollégái, vagy mint sokan mások még a baloldalon.
Nem kell kettős mérce.
Aki korrupt azzal a süllyesztőbe, mindegy hogy melyik párt embere!
"Van már jogerős bírósági ítélet ebben a témában?"
Ha az a kérdés, hogy a bűnszervezetben okozott kárt megállapította-e a nyomozóhatóság akkor igen.
#3, jogos az észrevétel...csak azért történt már sok, pici malőr az elmúlt bő 10 évben ezekben az ügyekben! Nagy pofával beharangozott elszámoltatás...(ugye Budai úr?), s amikor odakerült, kiderült, hogy a vád ezer sebből vérzik, koholt vádak, megfélemlített, megzsarolt tanúk...
Na ezért mondtam én, ezt a jogerős dolgot...
Az a bizonyos nyomozóhatóság a Hagyó perben is állapított már meg sok dolgot, meg az ún. tábornok perben is....
S láss csodát, ezek a megállapítások valamiért a bíróság előtt már nem álltak meg se első, se másodfokon!
Azt nem tudom, hogy a vádlottak voltak nagyon ügyesek, vagy a vádlók nagyon balfékek, vagy tényleg nem történt semmi...de ezeket az ügyeket nem az ügyészség nem teheti ki a dicsőség táblára!
Hagyót le is csukták hosszú időre.
És azért a BKV is egy olyan ügy volt, ahol a nyilvánvalót kellett úgy büntetni, hogy tyúklopási perben kellett bíróság elé állni.
"Azt nem tudom, hogy a vádlottak voltak nagyon ügyesek, vagy a vádlók nagyon balfékek, vagy tényleg nem történt semmi...de ezeket az ügyeket nem az ügyészség nem teheti ki a dicsőség táblára!"
Az milyen amikor a "független" bíró elfelejti, hogy tulajdonképpen üzleti kapcsolatban állt a vádlottal?
Hagyót nem csukták le hosszú időre, mert felfüggesztett büntetést kapott csak....
Előzetesben ült 9 hónapot.
Idézet a wikipédiáról:
". A BKV-per néven elhíresült eljárás Hagyó Miklós és vádlott társai ellen jelenleg is zajlik. A fővádlottak közül többen visszavonták korábbi, másokra nézve terhelő vallomásaikat, melyekről elmondták, hogy azokat fenyegetés hatására, megalázó körülmények között, irányítottan, kényszervallatás során tették. A per eddigi legnagyobb eseménye Balogh Zsolt vallomásának visszavonása volt, amely az egyetlen bizonyíték volt a nokiásdoboz korrupciós ügyre."
Erről beszéltem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!