Normális, hogy idősotthonokban a lakók fele sem kéri a vakcinát?
Figyelt kérdés
Miattuk van lezárva az egész ország, miattuk megy tönkre fiatalok, családok élete, gazdasági válság stb. Mi a faxt képzelnek ezek magukról?2021. jan. 7. 02:13
11/35 anonim válasza:
Teljesen normális. Mert van joguk dönteni. Ha így akarják így akarják.
12/35 anonim válasza:
“Mert van joguk dönteni.”
Helyesen: Joguk van megdögleni.
Az ilyenek miatt én nem vagyok hajlandó tovább lezárások alatt élni. Csak hogy mentsük az oltástagadókat, még mit nem!
13/35 anonim válasza:
12) akkor pakolhatsz és húzhatsz jó messzire,olyan helyre ahol kötelező az oltás.esetleg a déli-sarkra mert ott még nincs vírus.
14/35 anonim válasza:
13: Nekem nem kell, hogy kötelező legyen.
De akkor kötelező kijárási tilalom meg bezárás se legyen. Azokat nem védeném, akik magukat se védik.
15/35 anonim válasza:
Igen. Aki nem haldoklik éppen, arra a vakcina veszélyesebb, mint a vírus. Aki haldoklik, annak meg mindegy.
16/35 anonim válasza:
14) akkor egyetértünk.nem kell semmilyen dedós korlátozás! Eddig sem kellett volna..
17/35 anonim válasza:
Az idősek átéltek már néhány járványt, csak akkor nem volt ekkora hiszti. Tudják,hogy akinek erős az immunrendszere, az nem kapja el, vagy ha igen, könnyen átvészeli. Akinek gyönge az immunrendszere, az megbetegszik, nehezebben gyógyul, vagy esetleg belehalhat,. Akár csak az influenzába.
18/35 anonim válasza:
Amúgy ezt hol olvastad, kérdező?
20/35 anonim válasza:
Hadd dontsek el, kerik-e.
Anyamba nyomtak bele az influenza ellenit, mikor megkerdezte, mi ez? Erre az hazudtak neki, hogy “ kormanyrendelet”!!!
Mondtam neki, hogy ha jon a Covid vakcina, es nem szeretne, azt jelezze.
Szegeny azt hitte, hogy csak vernyomasmeres, es mar toltak is bele.
Teljesen hulyenek nezik szerencsetlen orgeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!