Itt felénk van 2 település.Ahol 1 max. 2 család él,ez Szurdokpüspöki.A másikban viszont 1etlen 1db roma származású sem él,ez Heréd.
2021. jan. 6. 23:20
3/21 anonim válasza:
Állítólag Siófokon normálisabbak, és ez igaz is. Siófokon - meg az egész Balaton térségében nnem volt konfliktusom a romákkal.
Volt viszont mentálisan sérült, és drogos magyar srácokkal konfliktusom. Ez feltehetően annak is köszönhető, hogy arrafelé kicsivel jobbak az életkörülmények.
Itt Borsodban az elmúlt kb. 1 hétben kétszer is belém kötöttek az utcán.
2021. jan. 6. 23:28
4/21 anonim válasza:
Ásotthalmon a legjobb az együttélés. Ott nem tapasztaltam azt a tipikus cigány agressziót. Viszont az ottani cigányokon is látszik a borzasztó beltenyészet, meg hogy jóval igénytelenebbek. De végül is nincs velük gond, vagyis én nem tudok róla. Az időm többségét nem ott töltöm.
2021. jan. 6. 23:29
5/21 A kérdező kommentje:
Ásotthalmon úgy tudom nincsenek romák, csak az utóbbi években kezdtek betelepülni, letelepülni erdélyi magyar cigány vendégmunkások.
2021. jan. 6. 23:34
6/21 anonim válasza:
Egyébként szerintem nem kellene ezt az együttélést erőltetni velük. A legjobb az lenne mindenkinek, ha Európa országai összedobnának pénzt, és vennénk nekik egy kis földet. Oda letepednének, és élnének a saját országukban.
Hosszú idő után a zsidóknak is lett (újra) hazája, a rómáknak miért ne lehetne? A roma nép egy külön nemzet lényegében saját nyelvvel, himnuszal, hagyományokkal, indiai felmenőkkel.
2021. jan. 6. 23:38
7/21 anonim válasza:
7: egyrészt hol lenne ez a föld, másrészt mit csinálnák vele?
Infrastruktúra felépítéséhez, üzemeltetéséhez pénz kell. Honnan lenne nekik?
Nem lennének hülyék ezért feladni az állampolgárságukat és elmenni, mert állampolgárok ők is.
2021. jan. 6. 23:46
8/21 anonim válasza:
A cigányoknak nem igazán van külön nyelvük, a hagyományaikat meg nem igen tartják, vagyis a gettósodás, meg a dögevés, a beltenyészet, az agresszió, az erőszak (remélem nem törlik) ne számítson már annak, egyébként meg nem különböznek annyira a körülöttük élő népektől hagyományok szempontjából. Ráadásul tudtommal sokféle cigány csoport van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!