Mi az oka annak hogy politikusok szerint a fiataloknak oltatni kellene magukat egy olyan virus ellen ami nem veszélyes rájuk?
Beoltanak, nem kapod el, nem tudod terjeszteni.
Ha nem oltanak be, akkor elkapod és jó eséllyel tovább is adod.
De még ha csak az anyagi vonzatát nézzük, hogy mondjuk van 2 millió fiatal munkavállaló aki így mondjuk átlagban 2-3 nappal kevesebbet lesz beteg amikor épp hiányzik a munkából az is sokszorosa annak az összegnek mint amibe a beoltásuk kerül.
Én pont ezen gondolkodok kérdező.
Én sem fogom beadatni mert nem érdekel mit mondanak. Lehet hogy a politikusok szerint helyes lenne de én nem vagyok rá hajlandó néhány millió honfitársammal együtt.
Nem leszek beoltva akár tetszik ez bárkinek is akár nem.
Gyerünk lehet lepontozni oltásfasiszták.
4
"Beoltanak, nem kapod el, nem tudod terjeszteni."
Eddig úgy néz ki,hogy de megfertőződhet a beoltott személy is és terjesztheti a vírust.A vakcina csupán a betegség kialakulását előzheti meg a beoltott személynél.Tehát jelenleg legfeljebb csak egyéni védelemre jó.
"Eddig úgy néz ki,hogy de megfertőződhet a beoltott személy is és terjesztheti a vírust."
Igazából eddig úgy néz ki, hogy erre sem kísérleti bizonyíték, sem cáfolat nincs - minthogy gyakorlatilag még nem is nagyon alakult ki védettségük az oltottaknak. Igen, a százéves csávó aki nyakonborította magát egy vödör jeges vízzel azt mondta, hogy fertőzhet.
Kivétel nélkül az összes megfertőződött kollégámnak a saját gyerekei vitték haza a vírust. Az egyik az intenzívet is megjárta és ma sem dolgozik.
Azért ha már empátiát nem éreznek a saját rokonaik iránt, legalább gondolhatnának arra, hogy az anyagi helyzetük is kárát látja, ha kinyúvasztják a szüleiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!