Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hazaáruló ellenzéki politiku...

A hazaáruló ellenzéki politikusok ellen miért nem indulnak eljárások?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok akik pl. Brüsszelben áskálódnak a saját hazájuk ellen.
2020. júl. 15. 21:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
10%
Uniós mentelmi joguk van.
2020. júl. 15. 21:03
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

Aztán sorold már fel mik ezek az áskálódások? Ne azokat sorold fel, ami a Fidesz szerint azok, hanem amik bizonyítottan direkt az ország ellen irányulnak.

Attól, hogy felszólalnak miszerint az EU tegyen valamit Orbánék EUs pénzek lenyúlása ellen nem az ország elleni áskálódás.

Sargentini jelentés se az ország elleni áskálódás.

Ahogy az OLAF se.

2020. júl. 15. 21:04
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Megint hígítót szipuztál kannásborra Balázska?
2020. júl. 15. 21:14
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
3: Balázska már mindennel foglalkozik? De tényleg, legalább 2 éve néha-néha benézegetek a Politika rovatba, de nem telik el úgy 1 hét, hogy ne lett volna valamelyik kérdéshez köze a legváltozatosabb témákban. :D Kajak celeb lesz már az oldalon.
2020. júl. 15. 21:18
 5/17 anonim ***** válasza:
7%

Mentelmi joguk van.Tudod ők EEÁ- t,multikultit akarnak és ahhoz lekell számolni a szuverén konzervatív nemzetállamokkal.Az ilyen momentumosok stb.ezért teszik,amit tesznek.Rajuk befolyással van a globális pénzhatalmi elit.Azt mondják Brüsszelben,hogy nálunk nincs demokracia.Na de a globális pénzhatalmi elitet,Bilderberg- csoportot,CFR- t,Soros - hálózatokat kik választották meg? Ők demokratikus módon kerültek világhatalomra? És az ő beépített emberei beszêlnek demokráciáról?

Hülyítik a népet mindenféle álcivil szervezetekkel,globalista liberális politikusokon keresztül.Ezeknek annyi pénzük van,hogy az emberek jogai,demokrácia pont nem érdekli őket.De az igéreteik jól hangzanak,a Leiné is anno jól hangzott 17- ben.Földet,kenyeret,szabadságot az embereknek,aztán tudjuk mi lett a vége.A soros hálózatok alap mintaja pont Lenin és a bolsevizmus,csak más a néphülyítő duma.Nem véletlenül mondta azt Donáth Annácska nagy kedvence,Soros,hogy ami egykor Szovjet Birodalom volt ,az Soros- Birodalom lesz.

2020. júl. 15. 21:19
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

@21:18

Ez egyébként szerintem valamelyik skizofrén személyisége éppen, mert pár hete még pont azon picsogott, hogy annó azért jött haza az osztrák kulizásból, mert beszopta a kormánypropagandát hogy már jó fizetések vannak.

2020. júl. 15. 21:21
 7/17 anonim ***** válasza:
36%
És mi alapján indítsanak eljárást? Csak mert pár ezer embernek nem tetszik amit csinálnak még nem fognak, ahhoz valós bűncselekmény kellene.
2020. júl. 15. 21:21
 8/17 anonim ***** válasza:
80%
6: Nekem a legelső kérdés meg téma, amivel találkoztam az ő esetében mikor amiatt picsogott, hogy túl drágák az albérleti díjak mindenhol, nem tud elköltözni, stb. Mivel totál először voltam a Politika rovatban felvilágosítottak, hogy ez Balázska és ilyen, de már akkor is volt hírneve, szóval nem akkor kezdte. Ahogy írtam ez kb. 2 éve volt, azóta nagy utat tett meg. :D
2020. júl. 15. 21:28
 9/17 anonim ***** válasza:
85%

Persze tudom, ezer éves öreg bútor ő már ezen az oldalon.

Most éppen a fideszpárti személyiségét dobta ki neki a skizoid sorsológép.

2020. júl. 15. 21:33
 10/17 anonim ***** válasza:
74%

Az hogy ki a hazaáruló az nézőpont kérdése.

Lehet hazaáruló az aki a haverok offshore számlájára játssza át a brüsszelből a magyar embereknek küldött támogatást, és úgy látszik lehet az is hazaáruló aki ezt jelzi brüsszelben.

2020. júl. 15. 21:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!