Itt is várható, hogy vezető politikusok oltatják be magukat először koronavírus ellen?
Több ország vezetője is élő adásban adatta be magának a vakcinát, ezzel is bizonyítva, hogy nincs mitől tartani, és hogy kövessék a példájukat.
Itt várható, hogy Orbán Viktor és Müller Cecília, netán Kásler Miklós lesz az első (vagy ő inkább a Tíz parancsolatban bízik)? Egyáltalán várható, hogy ők "oltakoznak" majd, vagy ez teljes mértékben kizárt?
Sima glükóz oldatot vagy sóoldatot nyomnak majd beléjük élő adásban, azt a vakcinára rá lesz nyomtatva valami.
Izraelben ugyanezt csinálták,megy a show a szegény népnek, csak nem tudom ki az aki elhiszi.
#1.
Kizárt, hogy bármelyik politikus megkockáztatná, hogy lebukjon egy sóoldatos oltással. Ma már semmi nem tud titokban maradni, max. Észak-Koreában, ahol rögtön ki is végzik a titok tudóit.
Intelligens ez a vírus.
Azt a +8 évet is megtudja különböztetni.
9:
Először én is arra gondoltam, hogy Putyin viccel, de nem. Komolyan ezt mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!