Itt is várható, hogy vezető politikusok oltatják be magukat először koronavírus ellen?
Több ország vezetője is élő adásban adatta be magának a vakcinát, ezzel is bizonyítva, hogy nincs mitől tartani, és hogy kövessék a példájukat.
Itt várható, hogy Orbán Viktor és Müller Cecília, netán Kásler Miklós lesz az első (vagy ő inkább a Tíz parancsolatban bízik)? Egyáltalán várható, hogy ők "oltakoznak" majd, vagy ez teljes mértékben kizárt?
Orbán influenza ellen nyilvánosan oltatta be magát. Hogy mivel oltották, nem tudhatom, de ellenkező bizonyításáig elhiszem, hogy valódi vakcinával.
Nem csábított követésre. 72 éves múltam, de még sose oltattam be magam influenza ellen, pedig sok év óta ingyenes lenne számomra.
Nem szokásom betegeskedni. A háziorvos akkor lát, amikor a vezetői engedélyem egészségügyi érvényessége lejár.
Kisgyerekkoromban mindenféle nyavalyán átestem, a szamárköhögéstől a kanyarón át a bárányhimlőig; nem is tudom miken még. Úgy látszik, ennyi egészségi megpróbáltatással megelégedett a sors.
12.
Én is kb. a jogsi miatt járok orvoshoz, plusz balesetek és sérülések miatt, de a koronát sikerült elkapnom. Bár a tüneteim olyan enyhék voltak, hogy normál esetben ennyivel nem megyek táppénzre. Kizárólag azért maradtam itthon, hogy ne fertőzzek meg senkit.
Natenjau annyira korrupt volt, hogy már nem lehetett eltusolni, bíróság elé vitték az ügyét.
Utána mégis politikai nyomásra nem lett belőle semmi.
Most meg azzal akar plusz szavazókat szerezni hogy élő tv műsorban valami sóoldatot beadat magának.
Egy politikus mindig úgy hazudik, ahogy az érdekei kívánják.
Egyetlen szavukat sem szabad elhinni!
14.
Akkor ki lenne hiteles? Győrfi Pálnak, vagy Szlávik Jánosnak hinnél? Vagy majd Gődény után adatnád be magadnak?
Győrfi meg Szlávik a hatalom fő riogatói, lassan már mindenki csak röhög rajtuk.
Gődény meg csak egy sima üzletember, akinek nagyon jól jön biztos anyagilag a mostani helyzet.
Jelenleg nem tudok hiteles embert mondani, akinek úgymond mindent elhihetünk (amit senkinek sem kéne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!