Mit szóltok hozzá, hogy a Mi Hazánk Mozgalom véget vetne a lezárásoknak?
2021. jan. 5. 19:59
31/67 anonim válasza:
#29 én ezt inkább úgy mondanám hogy be lesz oltva mindenki akinek egy csepp esze SINCS.
32/67 anonim válasza:
Ennyi erővel minden párt azért csinál mindent, hogy bekerüljön a médiába meg nyerjen (mondjuk ez természetes). Össze nem illő pártokból is azért lett összmoslék, mert azt hiszik, nyerhetnek (nem) meg minden. Ez mindegyikről elmondható.
33/67 anonim válasza:
Ja és a moslékevők többsége is tudja, hogy kire fog szavazni, pedig még több, mint 1 év van. Meg a Fideszre szavzók is tudják.
35/67 anonim válasza:
Az a legkeményebb, hogy kajak egy állásfoglalás miatt nyernek szavazókat.
Ez meg is mutatja, hogy milyen szinten van a szavazóközösség.
Tegnap a fidesz: mer' jár a krumpli.
Ma a Mi Hazánk: mer' nem kő hordani a maszkot!
Holnap a harmadik párt: mer' visszahozzák a Izaurát.
És nektek kajak annyit ér a szavazatotok mint nekem.
36/67 anonim válasza:
Én rájuk szavazok 2022-ben tuti!
37/67 anonim válasza:
35 Bizony. Hónapok óta nulla empátiát, nulla intelligenciát mutattatok. Tessék itt az eredmény. A Mi Hazánra fogok szavazni. Mérnök vagyok nem szobanövény.
39/67 anonim válasza:
"És nektek kajak annyit ér a szavazatotok mint nekem."
A tiéd tényleg minőségibb, ugyanis: mindeeegy csak ne azóóróbááááán jajjj jajjj stadion-mészáros-mészáros-stadion-ner-ner-stadion-putyin-kína-mészáros-stadion-ner-mészáros-stadion-stadion-mészáros-putyin-putyin-kína-stadion-kína-ner-mészáros-stadion
40/67 anonim válasza:
Nem. Az én szavazatom minőségibb ugyanis: Én nem egy téma alapján döntök, főleg nem egy olyan párt mellett, akik amúgy nevetséges ideológiákat követnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!