Mit szóltok hozzá, hogy a Mi Hazánk Mozgalom véget vetne a lezárásoknak?
2021. jan. 5. 19:59
1/67 anonim válasza:
"Mindenki dönthessen a maga sorsáról, ne diszkriminálják a másként gondolkozókat!"
Ez az egészben a legszebb mondat, jót nevettem ezen.
2/67 anonim válasza:
Én már szurkolok is nekik csak ne kelljen beadatnom az oltást. Bármennyire utaltam azt a pártot most a kedvencem lett.
3/67 anonim válasza:
Támogatom. És a közterületi maszkhordást is betiltanám és rendkívül szigorúan büntetném.
4/67 anonim válasza:
Véget vetnének a lezárásoknak. Egy hónappal később meg marha vagonokba hajtanák a népet.
5/67 anonim válasza:
20:06: a magadfajta közveszélyes alakokat kellene bezárni.
6/67 anonim válasza:
Miért nem vagyok meglepve?
Eddig csak óvatosan utalgattam rá, hogy a vírustagadók gyakorlatilag nácik (vesszenek a gyengék, a gazdaság pörögjön, mindenről egy titokzatos nemzetek feletti elit tehet). De tessék megkapták Daráló Dóra és Daráló Dóra férje hobbipártját.
7/67 anonim válasza:
"Eddig csak óvatosan utalgattam rá, hogy a vírustagadók gyakorlatilag nácik"
A kijelentés azért erős, mert az egyik legnagyobb vírustagadó khm "vírus szkeptikus" szektavezér hithű zsidó. :D
8/67 anonim válasza:
❤ végre valaki... plusz 5 szavazat tőlem és a családomtól
9/67 anonim válasza:
Azt, hogy mától Mi Hazánk szavazó lettem én is :D
10/67 anonim válasza:
Ennyi, most minden magyar láthatja, hogy melyik pártnak számítanak! Csak a Mi hazánk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!