Mit szóltok hozzá, hogy a Mi Hazánk Mozgalom véget vetne a lezárásoknak?
Még annyi!
Nem örülök a kijárási korlátozásnak, sőt emiatt nem tudok találkozni több ismerősömmel sem, de ha folyton csak a kifogásokat keresném semmire nem mentem volna az életben.
#62! Az a válaszoló, akire reagáltam azt írta, hogy két óra kell ameddig munkába ér.
Ha home officeban vagy egész nap, akkor mehetsz két órát is futni mert nem kell utazni.
A mozgást nem csak az utcán lehet végezni.
kifogáskeresés, kifogáskeresés.
63!
Látom gond van a matekkal vagy a nyelvtannak. :)
2 óra elmegy a munkába járásra != munkába ér
Értelmetlen itt az edzésről vitatkoznu, mert az otthoni edzés alapból nem ér lószart sem.
Fogytam 5 kilót, elsorvadnak az izmaim, ennyit ér a szaros otthoni edzésetek
Mekkor a szobád/lakásod 65-ös hozzászóló? Mert ezt sem értik ám. Betesznek még tengerimalacot is akkora ketrecbe ami sokkal nagyobb a testéhez képest, mint amit embereknek akarnak bevezetni.
Szükségünk van térre. Amúgy szerintem a 63-asra ne figyeljetek. Szerintem ő pl lidl-ben vagy tescoban az árufeltöltők főnöknője, és az a kedvenc szava hogy kifogáskeresés. Egyszer hallottam mikor bent volt egy kisfőnök mindenkit kiosztani a boltban, hát szegény dolgozók, amit ők ilyenkor bírnak türelemmel...
63 Ha nem gond enni is szeretnék, mert azt te ne akarjad hogy én éhesen menjek futni....AZ senkinek sem jó :DDD
Szar lehet neked megszoktad hogy főnök vagy, aztán itt anonimban ezt nem tudod alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!