Nem unalmas már ez a süket duma, hogy Gyurcsány alatt békés tüntetőkre támadt a rendőrség? Székházat kifosztani, tankot elkötni, autókat felgyújtani, kirakatokat betörni az békés? Legjobb tudomásom szerint ez terrorcselekmény.
Én nem húzom rá a Jobbikra. Bár a szervezők egy része valóban szimpatizált az akkori Jobbikkal (volt köztük akkor még Fideszes is), többnyire a rendszerváltásból kiábrándult nemzeti érzelmű emberekről van szó.
Te nagyon rá vagy gyógyulva a Fideszre - de amíg nem vagy hajlandó kikeveredni a szekértáborból, addig nem fogod látni az igazságot, csak azt a részét, amit meg tudsz emészteni.
Szerintem inkább te vagy rágyógyulva a fideszre, annyira véded, pedig egyértelműen Orbán irányította a szálakat.
50
Karácsonyt hívták (mert főpolgármester, nem azért mert ellenzéki), aki nemet mondott neki, de végül bement.
A többi ellenzékit sosem hívják, ezeket már milliószor elmondták.
Le se szarom a Fideszt, de nálad úgy látszik, bejött Orbán démonizálása, mert azt hiszed, minden szálat ő mozgatott már 2006-ban is.
Felőlem azt gondolsz, amit akarsz. Leírtam, amit tudok, fogd és vidd, vagy hagyd itt, rajtad áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!