Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem unalmas már ez a süket...

Nem unalmas már ez a süket duma, hogy Gyurcsány alatt békés tüntetőkre támadt a rendőrség? Székházat kifosztani, tankot elkötni, autókat felgyújtani, kirakatokat betörni az békés? Legjobb tudomásom szerint ez terrorcselekmény.

Figyelt kérdés

2021. jan. 4. 19:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
0%

Én nem húzom rá a Jobbikra. Bár a szervezők egy része valóban szimpatizált az akkori Jobbikkal (volt köztük akkor még Fideszes is), többnyire a rendszerváltásból kiábrándult nemzeti érzelmű emberekről van szó.

Te nagyon rá vagy gyógyulva a Fideszre - de amíg nem vagy hajlandó kikeveredni a szekértáborból, addig nem fogod látni az igazságot, csak azt a részét, amit meg tudsz emészteni.

2021. jan. 4. 20:56
 52/61 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem inkább te vagy rágyógyulva a fideszre, annyira véded, pedig egyértelműen Orbán irányította a szálakat.

2021. jan. 4. 20:58
 53/61 anonim ***** válasza:
29%

50

Karácsonyt hívták (mert főpolgármester, nem azért mert ellenzéki), aki nemet mondott neki, de végül bement.

A többi ellenzékit sosem hívják, ezeket már milliószor elmondták.

2021. jan. 4. 21:00
 54/61 anonim ***** válasza:
21%
Na ki mer kisétálni az emberek közé és kit nem vernek mégsem össze? Ill. ki nem mer csak ovodákba besurranni golyóállómelényben 20 testőrrel?
2021. jan. 4. 21:00
 55/61 anonim ***** válasza:
95%
"Lehet, hogy a Fidesz hallgatólagosan támogatta (pl. a polgári körökkel), de a tüntetés hamar Fideszellenes fordulatot (is) vett, miután kiderült, nem cél az előrehozott választás." En vidéki városban tünettem, de teljesen egyetértek, én is így láttam.
2021. jan. 4. 21:02
 56/61 anonim ***** válasza:
17%
Innen is gratula annak a csőcseléknek, akik heten keresztül összeszarták a Kossuth teret.
2021. jan. 4. 21:04
 57/61 anonim ***** válasza:
96%

Le se szarom a Fideszt, de nálad úgy látszik, bejött Orbán démonizálása, mert azt hiszed, minden szálat ő mozgatott már 2006-ban is.

Felőlem azt gondolsz, amit akarsz. Leírtam, amit tudok, fogd és vidd, vagy hagyd itt, rajtad áll.

2021. jan. 4. 21:04
 58/61 anonim ***** válasza:
95%
"Én nem húzom rá a Jobbikra. Bár a szervezők egy része valóban szimpatizált az akkori Jobbikkal (volt köztük akkor még Fideszes is), többnyire a rendszerváltásból kiábrándult nemzeti érzelmű emberekről van szó." En se húznám rá a Jobbikra, ahogy írtam voltam különbözö csoportosula´sok, de azt hiszem, hogy a résztvevök legtöbbje a Jobbiknál kötött ki végül. (Akkor még én is)
2021. jan. 4. 21:05
 59/61 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, tudom. :)

2021. jan. 4. 21:05
 60/61 anonim ***** válasza:
100%
""Te nagyon rá vagy gyógyulva a Fideszre - de amíg nem vagy hajlandó kikeveredni a szekértáborból, addig nem fogod látni az igazságot, csak azt a részét, amit meg tudsz emészteni" " Nem vagyok se fideszes,meg se semilyen , 2015-ben kiléptem a Jobbikból,azóta pedig nem politizálok aktívan.
2021. jan. 4. 21:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!